Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Norkevičienė pusmetį plušėjo sporto salėje: rezultatas – įspūdingas

Prieš pusmetį sportuoti pradėjusi Liepa Norkevičienė tik prasidėjus vasarai jau džiaugiasi nepriekaištingomis kūno formomis. O geriausia tai, kad savo norų jai riboti visai nereikia – valgo, ką nori, o sportas virto tikru malonumu. Šiuo metu Marbeljoje atostogaujanti dainininkė pasidalino kadrais, kuriuose matyti pritrenkiantys rezultatai.
Liepa Norkevičienė
Liepa Norkevičienė / Asmeninio albumo nuotr.

Liepa Norkevičienė su vyru Evaldu prieš kelerius metus atradę tobulų atostogų vietą į ją važiuoja kone kiekvieną vasarą. Tai – Ispanijos miestas Marbelja, į kurį šiemet pora atsivežė net ir savo šunį.

„Marbeljoje būsime beveik mėnesį, todėl buvo gaila palikti šunį namuose. O kadangi į šį miestą nėra tiesioginių skrydžių, nusprendėme važiuoti automobiliu. Bet ir smagu, nes pakeliui vis sustodavome įvairiose šalyse“, – 15min šypsodamasi pasakojo Liepa.

Ispanijoje pora tyrinėja apylinkes, o jei nori ilsėtis nieko neveikdami – šalia jų išsinuomotų apartamentų yra baseinas, kuriame mielai mirksta.

Neseniai prie baseino su bikiniu įsiamžinusi Liepa, pasidalinusi nuotrauka socialiniuose tinkluose, kaipmat sulaukė galybės komentarų dėl savo ištreniruoto kūno ir tobulų formų.

Pati Liepa savo kūno linijų pokyčių per daug nesureikšmina – žinoma, smagu prieš veidrodį tokią save matyti, tačiau valgo ji ką širdis geidžia, o ir sporto salėje paskutinio prakaito nelieja – treniruojasi tiesiog savo malonumui.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė

„Pastaruoju metu mano mityba nebuvo labai tvarkinga, valgiau gana daug, ne taip, kaip turėtų maitintis sportuojantis žmogus, – juokėsi ji. – Padėjusi sportuoti, norėjau truputį numesti svorio, todėl prisižiūrėjau ir mitybą. Man pavyko. Bet dabar aš jau net nežinau, kiek sveriu. Gyvenu taip, kaip noriu gyventi, nesilaikau jokių griežtų taisyklių. Maistas man yra džiaugsmas, todėl kaip noriu, taip ir valgau. Tiesiog tai, ką suvalgau, stengiuosi išsportuoti, kad būčiau patenkinta savo kūnu.“

Dainininkė tikina, kad į sporto salę rimtai vaikščioti pradėjo prieš pusę metų, čia ji iki šiol būna kelis kartus per savaitę. Ir štai atėjus vasarai jau mėgaujasi tobulu kūnu.

„Turiu puikų trenerį, kuris man labai padėjo. Jis iškart suprato, ko aš noriu, kaip mano kūnas turėtų keistis. Nesu smulki, kaip sakant, stambių kaulų, – juokėsi ji. – Mano raumenynas visai kitaip išsidėliojęs. Tad ką norėjau išryškinti, treneris man padėjo.“

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė

Tačiau skaičiukai svarstyklėse ar aplink juosmenį jos nedomina. Svarbiausia, kad dėl sporto ji kas dieną jaučiasi puikiai.

„Aš visiškai nesistengiu numesti daug svorio ar labai ištreniruoti savo kūno, kad pilvo presas ryškiai matytųsi. Po treniruočių tikrai nebėgu svertis ar centimetrais visko matuoti. Aš tiesiog einu į sporto salę dėl savęs, man ten smagu, aš ten jaučiuosi gerai, po sporto turiu daug energijos, tada diena visai kitaip praeina. Tai jau tapo beveik mano kasdiene rutina.

Ir esu laiminga dėl to, kaip atrodau, o ir jaučiuosi sveikai. Sportuosiu tol, kol patiks, nusibos – nebesportuosiu. Viskas labai paprasta. Svarbiausia pasirinkti tą gyvenimo būdą, kuriuo eidamas jautiesi laimingas. Nesvarbu čia jokios taisyklės. Jei žmogus sveria 100 kg ir yra laimingas, tai valio“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė

Turbūt daugybės komplimentų sulaukiate... „Žinokit, nelabai, – juokėsi L.Norkevičienė. – Vyras mato mane kiekvieną dieną visokią. Aišku, jis mato mano pasikeitimus, bet kadangi aš to nelabai sureikšminu, tai ir jis nelabai kreipia dėmesio. Bet kai kurie draugai sako, kad jiems gražiau atrodžiau, kai buvau pilnesnė, minkštesnė. Kitiems – taip, kaip dabar atrodau.“

Bikiniams silpnybės nejaučia

Ne paslaptis, kad sportas daugeliui merginų tampa itin svarbus prieš vasarą, kai vienas dažniausiai dėvimų drabužių tampa bikinis.

Žinoma, Liepa pusę metų sporto salėje plušėjo tikrai ne dėl to, tačiau vis tiek malonu jais puoštis, kai savo figūrai neturi priekaištų.

Pasak atlikėjos, maudymosi kostiumėliams ji silpnybės nejaučia, tačiau spintoje jų turi visai nemažai.

„Aš turiu silpnybę batams ir rankinukams, – juokėsi Liepa. – O maudymosi kostiumėlius perku tik tada, jei kokį nors gražų pamatau. Žinoma, kai vykstu atostogų, norisi atsinaujinti, tačiau tai nėra būtinybė. Tikrai kaskart prie baseino neateinu su vis nauju bikiniu.“

Tačiau į atostogas Marbeljoje ji atsivežė 5 maudymosi kostiumėlius. „Gal kas sakys, jog nemažai, bet susidėjau į kelionę tai, ką turėjau spintoje“, – šypsojosi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė

Parduotuvėse besirinkdama bikinius atlikėja nekreipia dėmesio į prekės ženklą – jos spintoje yra ir brangesnių, ir pigesnių. Bet labai brangiam Liepa sako tikrai pagailėtų pinigų.

„Iš pradžių pasižiūriu į grožį ir kad tiktų mano figūrai. O tada ir į patogumą. Kiekvienos figūra skirtinga, yra maudymosi kostiumėlių, kurie man netinka. Man labiausiai patinka dviejų dalių ir be petnešėlių, kad galėčiau degintis – aš labai greitai įdegu, kelias valandas pagulėjus prie baseino, man nuo petnešėlių iškart lieka žymės, o to aš vengiu“, – 15min pasakojo Liepa Norkevičienė.

Daugiau kelionės akimirkų – fotogalerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas