Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balse“ – praeityje garsaus atlikėjo sugrįžimas į sceną: „Norėjau išeiti iš komforto zonos“

Tęsiasi „Lietuvos balso“ aklosios perklausos, kuriose sceną ir vėl drebina galingi balsai. Manto komandoje liko keturios laisvos vietos, Jessicos – penkios, Beno ir Gabrielės po 6, o Free Finga – vos trys. Tačiau mokytojų dar laukia daugiau nei keturiasdešimt įspūdingų balsų, o vietų jų komandose užteks mažiau nei pusei.
Onsa
Onsa / LNK nuotr.

Aklosios perklausos tęsiasi, kartu su pritrenkiančio talento dalyviais, jautriomis akimirkomis, įtraukiančiomis istorijomis, aršia kova dėl pačių geriausių savo komandoje ir laukiamiausia kulminacija – Free Finga atskleidimu apie jį nieko neįtariantiems projekto mokytojams.

Sekmadienį mokytojai scenoje ir vėl sulauks staigmenų. Viena jų – praeityje garsaus atlikėjo ONSA pasirodymas scenoje.

Tautrimas Rupulevičius, geriau žinomas Onsa slapyvardžiu, prieš dešimtmetį aktyviai kurdavo dainas, dalyvaudavo įvairiuose televiziniuose ir muzikiniuose projektuose. Vėliau iš scenos pasitraukė ir visiškai atsidavė šeiminiam gyvenimui. Po labai ilgos pertraukos jis ir vėl lips į sceną ir bandys patekti į vieno iš mokytojų komandą.

„Norėjau išeit iš savo komforto zonos, pakilt nuo sofos, spirti sau į užpakalį ir vėl dainuoti scenoje su grupe“, – savo motyvaciją ateiti į Lietuvos balsą įvardina Onsa.

LNK nuotr./Onsa
LNK nuotr./Onsa

Patys projekto mokytojai išvydę atlikėją scenoje jį greitai atpažino, o Gabrielė atskleidė, jog kažkada yra buvusi net paties dalyvio namuose.

„Anksčiau, prieš pradėdama dainuoti, leisdavau sau užsidirbti pinigų įrašinėdama reklamas Palangos pliaže. Kažkada buvau tavo namuose ir įrašinėjau reklamą apie jau neegzistuojantį restoraną. Jau tada atvažiavusi tau sakiau, kad esi man kažkur matytas. O tu tik atsakei „žinau“. Tai jau tuomet buvai toks žvaigždūnas...“, – istoriją prisiminė Gabrielė Vilkickytė.

Praeityje garsų dainų kūrėją ir atlikėja netruko prisiminti ir kiti mokytojai ir nustebo, jog sugrįžimui į sceną jis pasirinko muzikinį projektą.

LNK nuotr./Onsa
LNK nuotr./Onsa

„Autorių teisių organizacijoje LATGA turiu virš 60 savo dainų. Kuriu ir kitiems ir sau. Tačiau muzikiniame gyvenime paskutiniu metu vyksta tik įrašai ir kūryba, ant scenos nebedainuoju. Šiaip daugiau nei dešimt metų esu videografas, muzika liko papildoma veikla“, – apie savo dabartinį gyvenimą pasakojo dalyvis.

Tačiau ar dalyviui pasirodžius ant scenos, jo balsas ir pasirodymas bus pakankamai stiprus, kad mokytojai jį priimtų į komandą ir kuo dar bus nustebintos muzikos žvaigždės? „Lietuvos balsas“ - sekmadieniais, 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito