Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balse“ – unikalus mokytojų stilius: „Šis rūbas 25 metus gulėjo turtingos ponios spintoje“

„Lietuvos balso“ aklųjų perklausų etapas tęsiasi. Penkių mokytojų komandose vietų liko vos kelios, tačiau stiprių balsų, kurie galėtų jas užimti – dar ne viena dešimtis. Šou ir toliau stebins negirdėtais talentais, po dešimtmečio į sceną sugrįžtančiais gerai pažįstamais balsais ir unikaliais atradimais.
„Lietuvos balso“ aklosios perklausos
„Lietuvos balso“ aklosios perklausos / LNK nuotr.

Tačiau projekte ryškiai spindės ne tik dalyviai, bet ir mokytojų kėdes užėmusios muzikos žvaigždės, kurios šį vakarą į savo kėdes sės su pasikeitusiais įvaizdžiais. Projekte mokytojų įvaizdžius kuria net trys stilistės – Milda Metlovaitė, Viltė Kinderavičiūtė bei Emilija Poplavskytė, kurios pasiruošusios šį projektą paversti pačiu stilingiausiu.

Daugelį metų su „Lietuvos balse“ dirbanti stilistė Milda Metlovaitė šį sezoną rūpinasi Manto Jankavičiaus bei Beno Aleksandravičiaus stiliumi. Kiekvienais metais stiliaus kartelę vis aukščiau pakelti bandanti projekto stilistė patikina, kad jų tikslas kiekvienam sezone nustebinti ne tik žiūrovus, bet ir pačius save.

LNK nuotr./Benas Aleksandravičius
LNK nuotr./Benas Aleksandravičius

„Šiemet prie mūsų prisijungė dar dvi stilistės dirbančios su Jessica Shy, Gabriele Vilkickyte ir Free Finga. Jos yra įsigilinusios į savo atlikėjų įvaizdį, tai yra nenutrūkstamas procesas, todėl ir televizijoje jie nori išlaikyti savo stiliaus liniją.

Mes dirbame kartu su Benu ir Mantu. Mantas šiemet yra ypač geros formos, atrodo nuostabiai, todėl mes solidžiais kostiumais, įliemenuotais švarkais ir siaurėjančiomis kelnėmis norime dar labiau pabrėžti jo nepriekaištingą figūrą. Žinoma, kiekvienas jo kostiumas turi skelbti kokią nors žinutę ir tikimės, kad tas žinutės žiūrovai perskaitys arba interpretuos savaip.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ aklosios perklausos
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ aklosios perklausos

Tuo metu Beno įvaizdis „Lietuvos balse“ kiekviename sezone kinta. Pati pradžia buvo savotiško blogiuko personažas, jis mėgo juodą spalvą, roko stilių, kas ir atsispindėjo jo įvaizdžiuose. Tačiau dabar Benas stipriai pasikeitęs – jis atviras spalvoms, įdomiems printams, net pradėjome kalbėti ir apie įvaizdį su kostiumu, tačiau, žinoma, visiškai kitokio stiliaus nei Manto. Tikiu, kad kartu dar stipriai nustebinsime žiūrovus“, – apie mokytojams kuriamus įvaizdžius pasakoja projekto stilistė Milda Metlovaitė.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ aklosios perklausos
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ aklosios perklausos

Jessicos Shy bei Free Finga įvaizdžiu šiame sezone besirūpinanti Viltė Kinderavičiūtė kiekvieną etapą apgalvojo labai kruopščiai ir kartu su mokytojais šiame sezone turi savo stiliaus misiją.

„Tiek Jessicos, tiek Free Finga įvaizdžiai yra vienetiniai ir siūti specialiai jiems, specialiai „Lietuvos Balso“ filmavimams. Į šį projektą žiūrime kaip į galimybę televizijoje parodyti talentingų dizainerių kūrybą, jų unikalų požiūrį į madą. Visuose etapuose Jessicos ir Free Finga įvaizdžiai leis išvysti tokių dizainerių kaip SSTKMS, Reginos Pilnenko, Jurė, Marijos Petraitytės, Liutauro Suvorovo bei Artūro Astrausko kūrinius. Kuriant įvaizdžius šiems mokytojams svarbiausia užduotis yra išlaikyti abiejų atlikėjų stilistiką ir braižą, tuo pat pristatant kažką naujo ir nematyto“, – sako Viltė Kinderavičiūtė.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ aklosios perklausos
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ aklosios perklausos

Su išskirtiniu rūbu šiandien pasirodys ir Gabrielė Vilkickytė. Unikaliais deriniais stebinti mėgstanti atlikėja naujai prikėlė ypatingą drabužį – vienetinį rankų darbo kimono, kuris, pasak mokytojos, jai tarsi galios kostiumas.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ aklosios perklausos
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ aklosios perklausos

„Tai Vidos Insodienės kurtas kimono, turintis ypatingą istoriją. 25 metus jis gulėjo Amerikoje turtingos ponios spintoje. Vida, būdama Amerikoje, susirado tą moterį ir parsivežė kimono atgal į Lietuvą. Man buvo labai smagu prikelti šį rūbą naujam gyvenimui. Kadangi praktikuoju karate, toks stilius man labai artimas“, – savo įvaizdžio istoriją pasakoja Gabrielė Vilkickytė.

Visuomet stilingos, stebinančios ir įtraukiančios „Lietuvos balso“ aklosios perklausos – sekmadienį, 19:30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito