Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balse“ uždainavęs Egidijus Dragūnas netikėtai tapo talentų teisėju

Egidijus Dragūnas televizijos laidose – nėra dažnas svečias. Tačiau sekmadienį su grupe jis apsilankė muzikiniame šou „Lietuvos balsas“ – atidarė antrąsias tiesiogines kovas ir netikėtai prisijungė prie teisėjų komandos.
Džordana Butkutė ir Egidijus Dragūnas - Selas
Antroji „Lietuvos balso“ tiesioginė laida / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Skandalingasis Selas kaip visuomet – įvykių sūkuryje. Šiuo metu jis keliauja po Lietuvą su savo turu, kuriame šoka net su pačiais robotais. Jo buvusi mylimoji Eleonora Sebrova išleido leidinį apie jį, kuriame – užuominos apie atlikėjo dar vieną nesantuokinį vaiką. O dabar jis – ir televizijos eteryje, kuriame vertina „Lietuvos balso“ finalistų pasirodymus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Leidinyje „Fenomenas: SEL“ – E.Sebrovos užuomina apie nesantuokinį E.Dragūno vaiką

Praėjusį sekmadienį tiesioginio eterio metu paskelbus apie Egidijaus Dragūno pasirodymą, jau po vienos dienos bilietų į antrąją tiesioginę kovą nebeliko.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Antroji „Lietuvos balso“ tiesioginė laida
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Antroji „Lietuvos balso“ tiesioginė laida

Ir ne be reikalo – šioji laida buvo išties išskirtinė. Šįkart Selas davė startą dešimties dalyvių kovai. Čia atlikėjas, kaip ir turo metu, vilkėjo 5 tūkst. „Swarowski“ kristalų puoštą kostiumą. Sudainavęs kūrinį „Monaco“, jis iškart nulipo nuo scenos ir atsisėdo šalia projekto mokytojos Džordanos Butkutės. Jam uždėjo mikrofoną ir paskelbė, kad jis tapo penktuoju teisėju.

Jau po pirmosios dalyvės pasirodymo Selas prajuokino publiką komentuodamas: „Aš taip pagalvojau, kad jei turėtum tokią žmoną, atsikeli ryte ir ją matai su chalatu dainuojančią tokią dainą... Diena iškart taptų prasminga.“

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Antroji „Lietuvos balso“ tiesioginė laida
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Antroji „Lietuvos balso“ tiesioginė laida

Beje, šiame sezone dalyvauja ir jo grupės narė Kaia, kuri kartu su grupe koncertuoja jau ne vienus metus. Sekmadienio vakarą ji repavo kartu su Egidijumi Dragūnu scenoje. O vėliau lipo į sceną kaip projekto dalyvė – kartu su savo dueto partnere Paulina Paukštaityte jos taip pat atliko vieną Selo dainų.

„Išgirdęs, kad dalyvausiu, Egidijus juokėsi, erzindamas ir sakydamas, kokia aš galiu būti solistė. Tačiau galiu daug daugiau ir tai įrodysiu. Noriu, kad klausytojai mane žinotų, ne tik, kaip tą mergaitę, kuri dainuoja su SEL“, – kalbėjo Kaia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai