Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Likus vienai dienai perkeliamas ilgai lauktas „The Beatles Show“ koncertas

Rugpjūčio 12 d. turėjęs įvykti teatralizuotas koncertas „The Beatles Show“ – neįvyks. Pasirodymas perkeliamas į rugpjūčio galą. „Domino“ teatro komunikacijos vadovė Dovilė Serapinaitė tikina, kad tokį sprendimą priėmė dėl vidinių organizacinių procesų.
Rafailas Karpis ir Jokūbas Bareikis ant Vilniaus stogų sugrojo „The Beatles“ dainas
Rafailas Karpis ir Jokūbas Bareikis ant Vilniaus stogų sugrojo „The Beatles“ dainas / Organizatorių nuotr.

Likus vos dienai iki ilgai laukto „The Beatles Show“ koncerto, organizatoriai paskelbė, kad pasirodymą išvysime rugpjūčio 27 d. 15min susisiekė su „Domino“ teatro komunikacijos vadove Dovile Serapinaite, kuri patikino, jog koncertas perkeliamas dėl vidinių organizacinių procesų.

Pasiteiravus, ar tai susiję su koronavirusu, Rafailu Karpiu ir jo darbu Nacionaliniame operos ir baleto teatre, ji tvirtina tokios informacijos neturinti ir negalinti teikti dėl asmens duomenų apsaugos teisinio reguliavimo.

Rugpjūčio 12 d. turėjęs vykti koncertas svečiams ruošė išskirtinę dovaną – legendinės grupės „The Beatles“ populiariausias ir gražiausias dainas: „Let it be“, „Yesterday“, „Help“, „Hey Jude“, „Strawberry Fields Forever“ ir kt. Pagrindinį vaidmenį ruošėsi atlikti operos solistas Rafailas Karpis bei aktorius Jokūbas Bareikis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rafailas Karpis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rafailas Karpis

15min primena, kad penktadienį apie teigiamą koronaviruso atsakymą pranešė LNOBT direktorius J.Sakalauskas.

„Taip, tai yra tiesa, šį rytą gavau teigiamus duomenis, kad koronavirusas yra. Šiuo metu vyksta procedūros, nustatinėjami kontaktiniai asmenys, su kuriais aš bendravau“, – teigė LNOBT vadovas.

Jis sako pirmuosius ligos simptomus pajutęs trečiadienį, o ketvirtadienį kreipėsi į privačią kliniką dėl koronaviruso tyrimų. Teatro direktorius teigia nežinantis, kur galėjo užsikrėsti koronavirusu, kadangi pastaruoju metu nebuvo išvykęs į užsienį, nebendravo su asmenimis, kuriems būtų diagnozuotas koronavirusas.

J.Sakalauskas sako išvengęs bendravimo su teatro kolektyvais, o šią savaitę artimiau bendravo su keliolika teatro darbuotojų, daugiausiai – vadovybe.

„Kol kas yra sprendimai dezinfekuoti teatrą, sustabdyti darbą, ištirti galimai kontaktavusius asmenis ir gavus atsakymus grįžti prie darbų tiems, kas neturi tų rizikų“, – teigė J.Sakalauskas.

Šeštadienį buvo pranešta ir apie teigiamą teatro direktoriaus buvusios žmonos Agnės Sabulytės koronaviruso tyrimą. Moteris šia žinia pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas