Kristinos Brazauskienės komandos narys paliko šou pagaminęs patiekalą pusryčių tema. Jis gavo net tris minusus iš trijų komisijos narių – Romo Zakarevičiaus, Agnės Jagelavičiūtės ir Liutauro Čepracko. Tiesa, jo pusrytinis patiekalas iš kiaušinienės, šoninės ir keptos ant grilio paprikos ir skrebučio sulaukė ir vieno pliuso, simboliška, kad Vytauto patiekalą kaip geriausią išrinko jo komandos kapitonė Kristina Brazauskienė.
Po sekmadienio atsisveikinimų restoranų valdytojos K. Brazauskienės komandoje liko dvi moterys – keksiukų karaliene tituluojama Liucina Rimgailė ir penkių vaikų motina, profesinio rengimo dėstytoja Giedra Sadauskienė. Agnės komandoje – du vyrai, Gediminas Albrichtas ir Lukas Semeževičius. Romo Zakarevičiaus komandoje liko trys nariai – žaliavalgiškų restoranų savininkė Gražina Gum, brazilas virtuvės šefas Renato Costa Pereira ir Algirdas Liebus, Liutauro komandoje – „Šarkos“, Edmundas Končius ir Vilius Tamošaitis.
Artėjantį sekmadienį „Skonyje“ bus tema „Pasaulio šalys“. Dalyvius vertins Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė. Tačiau didžiausią konfliktą įžiebs ne garbi viešnia, o projekto senbuviai. Arogantiškojo Liutauro Čepracko komentaras užgavo virtuvės šefą Algirdą Liebų, kuris teisėjų skonio teismui pagamino vyne marinuotą keptą žąsienos krūtinėlę.
„Kaip galima pasakyti, kad mano putino uogų džemas atsiduoda užpakaliu? – piktinosi Algirdas. – Putino uogos kvepia putino uogomis, ir ne mano problema, kad šis kvapas jam primena užpakalį ar jam tos uogos nepriimtinos. Aš patiekiau žąsienos krūtinėlę, troškintą porto vyne su moliūgų džemu ir putinų tyre. Putino uogos turi puikų rūgščiai kartų prieskonį, puikią raudoną spalvą.
Beje, sakoma, kad putino uogos pradeda patikti, kai sulauki keturiasdešimties, joms riekia subręsti“.
Ar putino uogos pakiš koją Algirdui Liebui ir kuris šefas turės pasitraukti iš didžiausio kulinarinio šou „Skonis“, paaiškės jau šį sekmadienį 19. 30 val. per LNK.