Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liveta ir Petras Kazlauskai – 40 metų kartu: „Mūsų meilės istorija – kaip iš filmo“

Rugpjūčio 29-oji dainininkams Livetai ir Petrui Kazlauskams ypatinga – jie mini 33-ąsias santuokos metines. Tiesa, draugystės sukaktis dar didesnė – 40-imt!
Liveta Kazlauskienė ir Petras Kazlauskas
Liveta Kazlauskienė ir Petras Kazlauskas / Asmeninio albumo nuotr.

„Yra kuo pasidžiaugti. Rugpjūtis mums pilnas meilės progų“, – portalui Žmonės.lt su šypsena sakė atlikėja.

Šventės proga L.Kazlauskienė feisbuke pasidalijo dviem jųdviejų su Petru nuotraukomis.

„Laikas bėga nenumaldomai greitai... šiandien sukanka 40 metų, kai mes bendro gyvenimo keliu keliaujame kartu....“, – prie žavių kadrų rašė ji.

Laikas bėga nenumaldomai greitai,... šiandiena sukanka 40 metų, kai mes, bendro gyvenimo keliu keliaujame kartu....

Posted by Liveta Kazlauskiene on 2024 m. rugpjūčio 29 d., ketvirtadienis

Portalui Žmonės.lt Liveta patikslino, kad rugpjūčio 29-ąją jie prieš 33 metus vienas kitam ištarė „Taip“, o prieš keturiasdešimt rugpjūčių jie pirmąkart susitiko.

„Mes su Petru susitikome rugpjūčio 16-ąją. Mėnesį, kai krenta žvaigždės, tai ir mūsų pažintis apipilta žvaigždžių. Pamenu, kaip susipažinau su Petru.. Tądien ėjau su drauge ir vis krito žvaigždės. Buvo jų tiek daug! Aš vis rodžiau draugei tas žvaigždes, o ji vis nespėjo pamatyti ir nespėjo. Net ėjome abi galvas iškėlusios ir, atrodo, žvaigždės nekrenta, o ji tik spėja nuleisti galvą – ir vėl matau krentant. Grįžusi papasakojau močiutei apie tokį reginį, tai ji sakė: „Sutiksi žmogų iki gyvenimo pabaigos, nes tai – meilės žvaigždžių lietus“.

Ir tą vakarą nuvykome su drauge ruoštis vestuvių pokyliui, kuriame buvau pakviesta nešti ant stalo patiekalus. Būtent į tas vestuves atvyko ir Petras. Tikrai ta mūsų meilės istorija – kaip iš filmo“, – portalui Žmonės.lt pasakojo L.Kazlauskienė.

Liveta atskleidė, kad apie romantišką jų pažintį P.Kazlauskas yra sukūręs net dainą.

„Petras yra parašęs dainą „Krito, krito žvaigždės“. Tiesą sakant, jis ne vieną dainą man yra sukūręs. Dar draugystės pradžioje jis man tas dainas atveždavo į Tauragę, padainuodavo, visad sakydavo, kad čia man... Tie susitikimai buvo tokie mieli, o kai jis išvažiuodavo, aš apsiverkdavau iš to ilgesio. Apie tai jis parašė dainą „Neverki, mieloji“, – pasakojo pašnekovė.

Liveta pridūrė, kad vestuvių metinių progą jiedu paminės dviese. „Tai yra mūsų dviejų diena, tai mes taip ir paminėsime. Nors bičiulių, artimųjų sveikinimai skrieja jau nuo vakar“, – šypsojosi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas