Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liveta Kazlauskienė padieniui gimusiam vyrui Petrui paruošė staigmenėlę: „Ačiū, kad esi toks“

Livetos ir Petro Kazlauskų šeima žavi ne vieną. Jiedu kartu per gyvenimą eina jau daugybę metų ir puikiai dera ne tik gyvenime, bet ir scenoje. Ne paslaptis, kad mažos staigmenos stiprina santykius, tad Petro 68-ojo gimtadienio proga Liveta vyrui išreiškė ypatingą dėmesį.
Liveta ir Petras Kazlauskai
Liveta ir Petras Kazlauskai / Mariaus Vizbaro ir asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ L.Kazlauskienė pasidalijo širdį jaudinančiu įrašu. Juo ji jautriai pasveikino vyrą gimimo dienos proga ir skyrė jam ypatingus žodžius.

Įrašu L.Kazlauskienė sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Nuoširdžiai sveikinu savo mylimą vyrą Petrą Kazlauską, talentingą, meniškos sielos žmogų su 68-tuoju gimtadieniu.

Linkiu stiprios sveikatos, neišsenkančios energijos ir kūribingų metų, kad jie nuneštų tave į svajų ir meno pasaulį, o jame gimtų dar daug gražių melodijų ir poezijos eilių, tarsi meilės simfonijų užburiančių gerbėjų širdis.....

Būk laimingas Dievo globoje, švęsk gyvenimo brandą ir pilnatvę!

Mylim tave Petreli, ačiū, kad esi toks, nuostabus ir mylintis!“, – rašė L.Kazlauskienė ir pasidalijo žaviomis nuotraukomis su vyru bei vaizdo įrašu.

Žmonės.lt primena, kad šių metų rugpjūčio 29-oji dainininkams Livetai ir Petrui Kazlauskams buvo ypatinga – jie minėjo 33-ąsias santuokos metines. Tiesa, draugystės sukaktis buvo dar didesnė – 40-imt!

„Mes su Petru susitikome rugpjūčio 16-ąją. Mėnesį, kai krenta žvaigždės, tai ir mūsų pažintis apipilta žvaigždžių. Pamenu, kaip susipažinau su Petru.. Tądien ėjau su drauge ir vis krito žvaigždės. Buvo jų tiek daug! Aš vis rodžiau draugei tas žvaigždes, o ji vis nespėjo pamatyti ir nespėjo. Net ėjome abi galvas iškėlusios ir, atrodo, žvaigždės nekrenta, o ji tik spėja nuleisti galvą – ir vėl matau krentant. Grįžusi papasakojau močiutei apie tokį reginį, tai ji sakė: „Sutiksi žmogų iki gyvenimo pabaigos, nes tai – meilės žvaigždžių lietus“. Ir tą vakarą nuvykome su drauge ruoštis vestuvių pokyliui, kuriame buvau pakviesta nešti ant stalo patiekalus. Būtent į tas vestuves atvyko ir Petras. Tikrai ta mūsų meilės istorija – kaip iš filmo“, – anksčiau Žmonės.lt pasakojo L.Kazlauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas