Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Los Andžele gyvenanti Beatrich pristato „Love Shot“: „Tai mano emocionaliausia daina“

Šiuo metu Los Andžele gyvenanti atlikėja Beatrich, kurios hitas „Superstar“ sulaukė įspūdingo populiarumo, pristato savo naujausią kūrinį „Love Shot“. Kaip pati sako, tai yra pati emocionaliausia daina, kokią yra sukūrusi. Kalbėdama su 15min ji atskleidė ir gyvenimo JAV užkulisius.
Beatričė Pundžiūtė-Beatrich
Beatričė Pundžiūtė-Beatrich / Asmeninio albumo nuotr.

„Labai nenoriu daug išsiplėsti, nes manau, kad kiekvienas turi atrasti čia dalelę savęs. Žinau tik tiek, kad tuo metu, kai rašiau jos žodžius, sudėjau visus savo jausmus, ką tada jaučiu. Atsimenu, net rašant buvo pradėję kauptis ašaros, nes buvo taip gera viską išsakyti“, – 15min pasakoja atlikėja.

Ji neslepia, kad dainai patenkant į klausytojų rankas jaudinosi. „Labai keistas jausmas išrašyti savo jausmus, įdainuoti juos ir duoti kažkam kitam paklausyti“, – neslepia Beatrich.

Įvertinkite kūrinį „Love Shot“:

VIDEO: Beatrich - Love Shot

Naują kūrinį lydi ir jaunatviškas, smagus vaizdo klipas, kurį komanda nufilmavo per žvėriškai trumpą laiką – vos penkias valandas.

„Kažkaip tokiais momentais, kai labai įsijaučiame į tai, ką darome, kažkaip pametam laiko nuovoką. Pirmiausia ieškojom lokacijos ir pagalvojome, kad būtų žiauriai cool (kietai – liet.) nufilmuoti klipą dykumoje. Čia yra labai toks kietas išdžiuvęs ežeras, kuris iš toli atrodo lyg būtų pilnas vandens.

Aš neatsimenu ir net nenoriu žinoti, kiek šilumos buvo tuo metu. Saulė kaitino be galo, o nuo jos pasislėpti nelabai pavyko, kadangi aplinkui visiškai nieko nėra. O automobilis jau atstojo pirtį, tai tiesiog suguldavome prie mašinos per pertraukėlę ir ilsėjomės“, – filmavimo užkulisius prisimena Beatrich.

Asmeninio albumo nuotr. /Beatričė Pundžiūtė-Beatrich
Asmeninio albumo nuotr. /Beatričė Pundžiūtė-Beatrich

Tiesa, filmavimo metu nesklandumų nepavyko išvengti. Vienu metu atlikėja taip įsijautė į klipo filmavimą, kad nepagalvojusi šoko nuo mašinos stogo ant kietos žemės. Po šio incidento net savaitę teko šlubuoti su patemptais raiščiais.

Daugiau nei du mėnesius Los Andžele gyvenanti Beatrich pasakoja, kad JAV viskas išties kitaip. Atvykusi čia su savo prodiuseriu pajuto, kad kurti sekasi išties kiek kitaip.

Už Atlanto jie abu jaučiasi išlaisvėję, o tai atsispindi ir dainose. Amerikoje sukurtos dainos klausytojus pasieks greitu metu, nes komanda užsienyje stengėsi kiek įmanoma daugiau laiko skirti darbui.

Asmeninio albumo nuotr. /Beatričė Pundžiūtė-Beatrich
Asmeninio albumo nuotr. /Beatričė Pundžiūtė-Beatrich

„Būdavo dienų, kai taip įsidirbdavome, kad neišlįsdavome net į gryną orą. Nors šiaip stengėmės visko neperspausti, vis kažką sumąstydavome veikti. Tik eismas čia tragiškas, kamščiai trunka visą parą. Vieną dieną nusprendėme, kad gyvename ne taip toli nuo jūros, tad kodėl nenuvažiavus iki Malibu. Gavosi taip, kad 50 kilometrų važiavome kokias tris valandas, tad jau mums atvykus nebebuvo šilta. Pasėdėjome ant smėlio 4 minutes ir atgal į automobilį tris valandas atgal važiuoti“, – prisimena Beatrich.

Beatrich pirmą kartą taip toli ir taip ilgam nuo namų. Jau jaučiasi ir šeimos, draugų, šuniukų ilgesys. „Gyvenu emocijomis, kad jau tuoj grįšim namo. Jei būtų galima šeimą ir draugus teleportuoti čia, būtų visai viskas cool. Dar jei šaltibarščių Los Andžele būtų galima rasti...“, – juokiasi atlikėja, į Lietuvą grįžtanti gruodžio 8-ąją.

Gyvenimo JAV akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas