Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

M-1 balsai Arnoldas Eisimantas ir Tomas Jaz laidas vedė iš karietos Vienoje ir gondolos Venecijoje

„Penktadienį transliavome iš karietos Vienoje. Sukome ratus vieno gražiausių Europos senamiesčio gatvėmis. Gavome lietaus, bet nesame cukriniai, neištirpome. Šeštadienį vandenį turėjome ne virš galvos, o po kojomis – laidą vedėme iš gondolos Venecijoje“, – kelionės įspūdžiais dalinasi M-1 laidų vedėjas Arnoldas Eisimantas.
Arnoldas Eisimantas ir Tomas Jaz
Arnoldas Eisimantas ir Tomas Jaz

Drauge su kolega Tomu Jaz, drąsiausi M-1 vyrai senu kledaru tęsia kelionę į Romą, į Vatikaną. Nacionalinės vyrų dienos proga ten laidų vedėjai veža Lietuvos vyrų nuodėmes. Nors „Fiatas“, kuriuo važiuoja, pigesnis už arklio vežimą, tačiau kol kas kelionė vyksta sklandžiai.

VIDEO: M-1 VYRŲ EKSPEDICIJA - III-oji diena (2024)

„Kasdien nuvažiuojame po 400 kilometrų, padarome tiesioginę transliaciją, susirenkame šmutkes ir važiuojame dar 200-300. Vietos mašiniuke nedaug, kondicionieriaus nėra, bet ne tai sunkiausia. Žudantys yra rytiniai kolegų iš „M-1 ryto šou“ skambučiai. Žadina lygiai 6:40 val. mūsų laiku. Sako, kad domisi, kad rūpime, nori išgirsti, ar gyvi, ar pavalgę. Negyvi būnam dar. Ir nepavalgę. Prašytume tokiu metu daugiau neskambinti“, – juokiasi Tomas Jaz.

Vyrai atskleidė, kad transliuoti iš išskirtinių vietų – nepigus malonumas. Trys valandos karietoje Vienoje, jau po derybų, kainavo 300 eurų, valanda gondoloje Venecijoje su galimybe filmuoti – 200 eurų. Gal todėl artimiausia laidos transliacija numatyta iš Genujos paplūdimio.

VIDEO: M-1 VYRŲ EKSPEDICIJA - IV-oji diena (2024)

Iš Vilniaus, nuo „Radijo namų“, M-1 duetas į kelionę pajudėjo gegužės 22 dieną, Romą pasiekti tikimasi gegužės 29. Transliacija iš Vatikano numatyta šį ketvirtadienį, gegužės 30-ąją.

Registruoti savo nuodėmes vyrai kviečiami M-1 interneto svetainėje, o didžiausiems išdykėliams atiteks ir specialios dovanos.

Praėjusiais metais vyrų ekspedicija M-1 transliacijas vežė aplink Baltijos jūrą. Tomas Jaz ir Arnas transliavo iš Estijos, Švedijos, Danijos, Vokietijos ir Lenkijos, laidas vedė iš apžvalgos rato, kelto ir net automobilių tralo. Šiais metais tiesiogiai M-1 transliavo iš Lenkijos, Čekijos, Austrijos ir Italijos.

M-1 vyrų ekspedicija į Italiją – eteryje, soc. tinkluose ir Youtube. Arnas ir Tomas Jaz tiesiogiai – šiokiadieniais nuo 16 iki 19 val. per radijo stotį M-1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius