Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M-1 laidų vedėjai Šakiuose apdovanojo nieko nedarymo čempionus: „Truputį pavydu“

Šią vasarą iš įvairiausių Lietuvos vietų transliuojantis M-1 penktadienį palėkė iki Šakių. Čia laidų vedėjai Joris Bačiulis ir Gustas Ramonas apdovanojo nieko dėl laimėjimo nepadariusią Liudžių šeimą.

„Tokia ir buvo projekto „Svarbu laimėti, o ne dalyvauti“ idėja. Visą savaitę radijo eteryje siaurinome žaidimo geografiją nuo etnografinio regiono, apskrities, rajono iki konkrečios gyvenvietės ir gatvės joje. Ten, kur nuvedė šis žaidimas, nuvažiavome ir apdovanojome vieną iš sutiktų, nieko dėl to nepadariusį P.Vaičaičio gatvėje, Šakiuose, buvusį žmogų“, – penktadienio linksmybes komentavo Gustas.

Pasirodžius M-1 laidų vedėjams, P.Vaičaičio gatvėje šurmuliavo ne vienas apie projektą žinantis šakiškis. Svečių iš Vilniaus dėmesį patraukė žmonių būrelis su kukliu, ant kartono parašytu užrašu „M-1 MES ČIA“. Būtent šio būrio atstovus Joris ir Gustas apdovanojo.

Jurgio Sakalausko nuotr./M-1 laidų vedėjai lankėsi Šakiuose
Jurgio Sakalausko nuotr./M-1 laidų vedėjai lankėsi Šakiuose

„Olimpinėse žaidynėse sako, kad svarbu dalyvauti, o ne laimėti. Nesutinku su tokiu posakiu. Jei jau dalyvauji, reikia bandyti laimėti. Bet dar smagiau kažką laimėti net nedalyvavus. Man taip dar nėra buvę. Pavydu truputį. Šiandien mielai su šeimyna-nugalėtoja apsikeisčiau rolėmis“, – juokėsi Joris.

Projekto nugalėtojui radijo duetas padovanojo M-1 laisvalaikio rūbų rinkinį ir taurę su užrašu „Nieko nedarymo čempionas“.

„Tikrai pataikėte ant tokių. Tinginių šeima. Net pusryčiauti šį rytą tingėjome“, – kalbėjo taurę į rankas paėmusi P.Vaičaičio gatvės Šakiuose gyventoja Raslita.

Šioje gatvėje besibūriavusius klausytojus M-1 apdovanojo marškinėliais, vaikus – meškiukais.

Šią vasarą M-1 transliavo iš išskirtinių lokacijų – iš Vilniaus gimdymo namų, santuokų rūmų, Kauno Dariaus ir Girėno stadiono, nuo haubicos Rukloje ir t.t. Klausyti šios radijo stoties galima FM bangomis, internetu ar išmaniąja programėle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas