Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

M-1 laidų vedėjų išlydėtuvės į Vatikaną – šventintas benzinas ir trankus vakarėlis: „Prasmirdo pirštai“

Antradienio vakarą šventintu benzinu ir trankiu vakarėliu M-1eteryje į Italiją išlydėti šios radijo stoties laidų vedėjai Arnoldas Eisimantas ir Tomas Jazdauskas. Jau trečiadienio rytą į M-1 vyrų ekspediciją išvykęs duetas senu „Fiat“ automobiliu kirto Lenkijos sieną. Duetas įsitikinęs – juo tikrai pasieks Romą.
M-1 vyrų išlydėtuvės į Italiją
M-1 vyrų išlydėtuvės į Italiją / Asmeninio archyvo nuotr.

„Bernai iš „M-1 ryto šou“ padovanojo butelį šventinto benzino. Galvojome, juokauja. Bet atidarę įsitikinome, kad ten tikrai benzinas, prasmirdo pirštai. Prieš išvykdami visą supylėme į mašiniuko baką. Šventintu dar nesame keliavę, jaučiamės saugūs,“ – išvažiuodamas juokėsi Tomas Jaz.

Išlydėti duetą susirinko ne tik kolegos. Keliautojams specialioje naktinėje transliacijoje nuotaiką kūrė DJ Lukas Mi, o apie automobilį, jo galimybes, charakterį ir buvusius šeimininkus papasakojo buvęs jo šeimininkas Norbertas Daunoravičius.

Asmeninio archyvo nuotr./M-1 išlydėtuvės į Italiją
Asmeninio archyvo nuotr./M-1 išlydėtuvės į Italiją

„Apklijavome lipdukais, tranto kaina iškart padvigubėjo“, – išlydėtuvių metu juokėsi Arnoldas.

Paskutinis gegužės penktadienis – nacionalinė vyrų diena. Šią dieną Tomas ir Arnoldas pasiryžę paminėti Vatikane. Į miestą-valstybę duetas veža visų Lietuvos vyrų nuodėmes.

„Žmonės – nuodėmingos būtybės. Ypač vyrai. Tie maži nusižengimai, dėmesio neparodymas ar parodymas ne tai, kuriai reikia, graužia sąžinę, spaudžia širdį, todėl nusprendėme masiškai apvalyti visus Lietuvos vyrus. Apie tai yra šių metų vyrų diena,“ – kelionės tikslą dėstė Tomas Jaz.

M-1 veža Lietuvos vyrų nuodėmes į Vatikaną:

VIDEO: M-1 – Vyrų ekspedicija į Italiją (2024)

Registruoti savo nuodėmes vyrai kviečiami M-1 interneto svetainėje, o didžiausiems išdykėliams atiteks ir specialios dovanos.

Praėjusiais metais vyrų ekspedicija M-1 transliacijas vežė aplink Baltijos jūrą. Tomas ir Arnas transliavo iš Estijos, Švedijos, Danijos, Vokietijos ir Lenkijos, laidas vedė iš apžvalgos rato, kelto ir net automobilių tralo. Šių metų planas – aplankyti Veneciją, Romą, Vatikaną, patirti itališką jūrą, saulę, vyną, ledus ir picą.

M-1 Vyrų ekspedicija– 1-oji iššūkių diena:

VIDEO: M-1 VYRŲ EKSPEDICIJA – 1-oji iššūkių diena

M-1 vyrų ekspedicija į Italiją – nuo gegužės 22 dienos eteryje, soc. tinkluose ir Youtube. Arnas ir Tomas Jaz tiesiogiai iš Lenkijos, Vokietijos, Čekijos ir Italijos – šiokiadieniais nuo 16 iki 19 val. per radijo stotį M-1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius