Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.A.M.A apdovanojimuose pasirodę „The Roop“ ant raudonojo kilimo demonstravo paryžietišką madą

Laukiamiausi metų muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2020 pritraukė ir sparčiai Europoje garsėjančius, šiemet Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovaujančius „The Roop“. Grupė šiemet pati buvo nominuota penkiose kategorijose ir vakarui paruošė du įvaizdžius – ant raudonojo kilimo pozavo pasipuošę paryžietiškai, o muzikiniam pasirodymui pasirinko raudonos spalvos įvaizdį.

M.A.M.A apdovanojimų raudonuoju kilimu šeštadienio vakarą žengė būrys Lietuvos žvaigždžių, tarp jų ir charizmatiškieji „The Roop“, šiemet ir vėl bandysiantys laimę „Eurovizijoje“.

Nors ir gavę neigiamus koronaviruso testo atsakymus, kaip ir visi likę vakaro svečiai, „The Roop“ neslėpė nerimo dėl to, jog iki didžiosios „Eurovizijos“ liktų sveiki. V.Valiukevičius netgi juokavo vis pasvarstantis, kuris pasirodymas žmonėse gali būti lemtingas ir paskutinis.

„Tenka testuotis, bet to nerimo yra, nuo pat pradžių buvo. Visada jautėme, kad einame pakopomis. Iš pradžių klausėme, ar spėsime užbaigti eurovizinę dainą – tą spėjome, nesusirgome, valio. Paskui galvojome, ar spėsime nufilmuoti klipą, ar kas nors bus, ar spėsime pabūti atrankoj, ir spėjome. Gyvename pakopomis, tos pačios mintys lanko ir dabar“, – juokėsi 15min kalbintas atlikėjas.

Dėl to V.Valiukevičius teigė, kad siepytųsi kad ir šiandien, ir teigė labai laukiantis atsakymo dėl to, ar jiems bus paskirtas skiepas.

„Nesvarbu, kokį skiepą mums skirtų, jį priimtume. Tikrai labai norisi grįžti kuo greičiau prie įprasto gyvenimo“, – sakė grupės nariai.

Ryškiausios raudono kilimo akimirkos – vaizdo įraše:

Paryžietiškos mados gūsis

„The Roop“ ant raudonojo kilimo žurnalistams pasakojo esantys puikios nuotaikos. Beje, įdomus sutapimas – šiemet M.A.M.A apdovanojimams švenčiant dešimtmetį, jie taip pat yra pažįstami beveik tiek pat metų.

„Mes augome kartu su M.A.M.A“, – priduria V.Valiukevičius. Specialiai progai „The Roop“ pasipuošė, kaip patys teigė, paryžietiškai.

„Kadangi mūsų pagrindinė stilistė Glorija Gžimailaitė šiuo metu gyvena Paryžiuje, ji mums atsiuntė paryžietiškos mados iš dizainerių, kurie gyvena ir kuria Paryžiuje. Mes dabar esame „Unrow“ ir „Visual Society“ prekės ženklais, taip pat dėvime „MK Drama Queen“ lietuvių dizainerio darbą.

Kadangi esame menininkai, mums patinka ir kiti menininkai, juos norime palaikyti, stengiamės su jais bendradarbiauti, iš jų pasiimti drabužius ir juos pritaikyti“, – sakė V.Valiukevičius.

M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijos raudono kilimo transliacija:

M.A.M.A 2020 apdovanojimų ceremonijos raudono kilimo svečiai:

Išskirtinė 15min raudonojo kilimo transliacija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas