Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.A.M.A raudono kilimo vedėju tapęs N.Bierancas – apie naują tatuiruotę ir paslaptyje laikomas detales

Jau šį šeštadienį, kovo 27 dieną, Kaune įvyks laukiamiausias metų renginys – M.A.M.A 2020 apdovanojimai. Naujienų portalas 15min, šiemet, kaip ir praėjusiais metais, vieninteliai tiesiogiai transliuos M.A.M.A apdovanojimų raudonąjį kilimą – Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždžių paradą su išskirtiniais interviu.

Šių metų ceremonija didžiausioje šalies arenoje bus kitokia – neaidės pilnutėlės arenos žiūrovų aplodismentai, o M.A.M.A raudonuoju kilimu žengs tik kviestinės žvaigždės: ryškiausi praėjusių metų atlikėjai, ceremonijos vedėjai, apdovanojimų teikėjai ir scenoje pasirodysiantys atlikėjai.

VIDEO: M.A.M.A. raudonojo kilimo tiesioginė transliacija – tiesiogiai per 15min

Organizatoriai jau atskleidė, kad ceremonijoje muzikinius pasirodymus surengs Justinas Jarutis, grupės „The Roop“ ir „Sisters On Wire“, reperis OG Version ir kiti.

„Šiuo sudėtingu visiems laikotarpiu džiaugiamės galėdami pasiūlyti vis daugiau kokybiško kultūrinio ir pramoginio turinio savo skaitytojams: jau dabar mūsų portale dukart per savaitę vyksta garsiausių šalies atlikėjų gyvi koncertai „Muzikos salė: Gyvai“ – suplanuota net 20 muzikinių vakarų.

Renginio organizatorių nuotr./M.A.M.A muzikos apdovanojimai
Renginio organizatorių nuotr./M.A.M.A muzikos apdovanojimai

Įsibėgėjo „Kino pavasario“ diskusijų ir pokalbių maratonas, ką tik nuvilnijo poezijos konkursas „Urban Poetry“, o šį savaitgalį – ir M.A.M.A apdovanojimai su tiesiogine raudonuojo kilimo transliacija. Šiais išskirtiniais projektais siekiame praskaidrinti mūsų skaitytojų nuotaikas, taip pat ir suteikti sceną dėl kultūros sektoriaus uždarymo jos netekusiems atlikėjams, – sako 15min rinkodaros vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

Šiandien 15min pristatė du iš keturių raudonojo kilimo vedėjų – jais tapo Naglis Bierancas ir 15min žurnalistė Elena Varnauskaitė. Netrukus bus pristatyta ir dar du puikiai žinomi veidai, kurie prisijungs prie šio dvejeto.

Tiesioginės transliacijos metu vienu iš vedėju tapęs Naglis Bierancas pasakojo nė vienais metais nepraleidęs šių apdovanojimų ceremonijos, o vieni metai ilgam įsirėžė atmintyje. Švenčiant M.A.M.A apdovanojimų dešimtmetį Naglis Bierancas prisiminė patį pirmąjį renginį, kuris vos nesibaigė tragedija – grįžinėdamas namo iš Kauno jis pateko į didžiulę avariją, iš mamos paskolinto automobilio nieko neliko.

Tiesa, šie metai galėjo tapti išimtimi, mat raudonu kilimu žengs tik nominantai ir kelios kviestinės žvaigždės, kurių vardai kol kas saugomi paslaptyje.

„Labai dėkoju 15min komandai, kad patikėjo man vieno iš vedėjų rolę ir turėsiu progą susitikti ne tik su draugais, bet ir susipažinti su naujais muzikos veidais. Ne paslaptis, kad su kai kuriais nominantais esame puikiai pažįstami, tad ir jų kūryba man nėra svetima, bet kai kurie atlikėjai ir jų kūriniai man pačiam buvo smagi naujiena. Džiaugiuosi, kad M.A.M.A apdovanojimuose tarp nominantų atsiranda vis daugiau unikalių Lietuvos muzikantų“, – pripažino Naglis.

Visą pokalbį su Nagliu Bierancu žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: M.A.M.A raudono kilimo vedėjai: ko tikėtis 15min išskirtinės transliacijos žiūrovams

Visą kovo mėnesį 15min skaitytojai galėjo atiduoti savo balsą ir spėti, kurie atlikėjai bus „OPTIBET skaitytojų favoritai“. Palyginti rezultatus galėsime tiesioginėje M.A.M.A. apdovanojimų transliacijoje.

Muzikos apdovanojimai M.A.M.A pirmą kartą surengti 2012 m. sausio 8 d. Vienas svarbiausių M.A.M.A uždavinių – kelti lietuviško pramogų verslo kokybės kartelę, skatinti kurti originalią tautinę produkciją.

Šių metų nominantų paskelbimo ceremonijos įrašą galite pamatyti čia.

VIDEO: M.A.M.A 2020: nominantų paskelbimo ceremonija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas