Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Govedaitė apie filmą „Atsitiktinis jaunikis”: ar J.Lopez yra iš šios planetos?

Šių metų sausio pabaigoje JAV esančio Niujorko universiteto meno krypties studentams buvo pasiūlytas pasirenkamasis kursas apie Amerikos superžvaigždę Taylor Swift. Tikrai taip, visas akademinis kursas prestižiniame universitete buvo parengtas tik apie šią dainininkę.
Filmas „Atsitiktinis jaunikis“
Filmas „Atsitiktinis jaunikis“ / „Scanpix“ nuotr.

Niujorko universiteto studentai galėjo pasirinkti studijuoti visą šios kantri muzikos atlikėjos evoliuciją bei tapimą viena didžiausių šiuolaikinės muzikos scenos žvaigždžių. Be estradinės karjeros kurse yra dėstoma ir jos, kaip muzikos antreprenerės, įtaka bei teisinė kova su leidybinėmis įmonėmis, muzikos transliavimo platformomis ir įtakingiausiais prodiuseriais pramogų pasaulyje.

Žiūrint iš tokios perspektyvos, šis akademinis kursas neatrodo jau toks ir šypseną keliantis.

Visgi dainininkė Taylor Swift yra ne tik atlikėja, apdainuojanti savo skyrybas su buvusiais vaikinais, bet ir vienas iš įtakingiausių muzikos prekės ženklų visame pasaulyje.

Perskaičius šias akademinio pasaulio naujienas, pagalvojau, kad tokį kursą reikėtų sukurti ir apie Jennifer Lopez. Kas dar geriau pramogų pasaulyje išmano scenos, žvaigždžių bei šou verslo subtilybes nei ši moteris?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas