Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 13

★★★★★ / M.Govedaitė apie „Rose Namajunas. Aš čempionė“: kodėl kovotojams patinka skriausti kitą?

Retkarčiais žiniasklaidoje matome visuomenės apklausų metu sudarytus geriausiai vertinamų žinomų žmonių sąrašus. Dažniausiai jų viršuje žmonės, turintys švarią reputaciją, nedalyvaujantys skandaluose, mylintys Lietuvą, „nesusitepę“, simpatiški ir daugeliui besąlygiškai patinkantys.
Rose Namajunas
Rose Namajunas / Filmo „Rose Namajunas: aš esu čempionė“ kūrėjų nuotr.

Tarkime, tokie visuotinai mylimi veidai kaip laidų vedėja Beata Nicholson, dainininkai Marijonas Mikutavičius, Inga Jankauskaitė, plaukikė Rūta Meilutytė ar kiti tituluočiausi mūsų šalies sporto čempionai.

Jei šiandien atliktume tokį tyrimą, matyt, į viršų stipriai šokteltų ir keliautojas Aurimas Valujavičius, šiuo metu irkluojantis per Atlantą bei keliantis pasididžiavimo savo šalimi jausmą.

Bet net ir šiame prestižiniame šauniausių piliečių sąraše retai kada atsiranda toks, kurio simpatijos reitingas būtų arti šimto procentų.

Po praėjusią savaitę įvykusios vieno filmo nacionalinės premjeros, greičiausiai, savo šalyje turime ir tokį žmogų. Visko gali būti, kad mišrių kovos menų kovotoja, keliskart UFC (angl. Ultimate Fighting Championship ) čempionė, Amerikoje gimusi, tačiau išdidžiai su Lietuvos vėliava pečius dengianti Rožė Namajūnas ir yra tas žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas