Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Šalčiūtė nusivylė: bičiulio pakviesta į M.A.M.A renginį vis tiek sulaukė siūlymo susimokėti

Muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2018 dar neprasidėję kaitina aistras – socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė išreiškė apgailestavimą, kad renginyje yra nepageidaujama. Mergina tikina, kad sulaukusi bičiulio pasiūlymo eiti drauge į apdovanojimus su kvietimu, ji vėliau išgirdo, jog vis tiek turi susimokėti 200 eurų, kaip už VIP bilietą.
Monika Šalčiūtė M.A.M.A apdovanojimuose 2014 metais ir dabar
Monika Šalčiūtė M.A.M.A apdovanojimuose 2014 metais ir dabar / 15min.lt nuotr.

Kaip 15min pasakojo Monika Šalčiūtė, apsilankyti M.A.M.A. apdovanojimuose jai pasiūlė bičiulis, renginių organizatorius Lukas Karalius: „Jis gavo kvietimą dviem asmenims, tad pakvietė mane.“

Monika sako pati asmeniškai kvietimo negavusi, tad mielu noru sutiko nueiti drauge, tuo labiau, kad pastarąjį kartą M.A.M.A. apdovanojimuose lankėsi senokai. Tačiau planai stebėti šį renginį gyvai žlugo.

„Sulaukiau Luko skambučio – jis man pasakė vienam iš organizatorių atstovų prasitaręs, kad eis su manimi, tačiau šis pareiškė, kad jeigu aš noriu į renginį, turiu susimokėti 200 eurų už VIP bilietą“, – 15min pasakojo Monika.

Luko Balandžio nuotr./Monika Šalčiūtė apdovanojimuose 2014 m.
Luko Balandžio nuotr./Monika Šalčiūtė apdovanojimuose 2014 m.

Pasak M.Šalčiūtės, į situaciją gilintis ji nenorėjo, tik suvokė, kad apdovanojimuose nėra labai pageidaujama: „Numojau ranka ir tiek. Nei aš veržiuosi į renginį, nei prašiausi. Tik supratau, kad jeigu Lukas būtų pakvietęs bet kurį kitą asmenį, jam būtų nieko nekainavę, tačiau išgirdę, kad į kompaniją pasikvietė mane, pasakė, jog turėčiau susimokėti 200 eurų.“

Paklausta, kodėl, jos manymu, organizatorių atstovas taip pasakė, Monika nedaugžodžiavo: „Turbūt nekenčia ir tiek. Arba per žemo lygio esu jiems. Nesu nei turtinga, nei dar kažkokia pompastiška.“

M.Šalčiūtė apgailestauja tik dėl vieno – dėl apdovanojimų ji paskubėjo perkelti jos vedamos laidos „Nakties TOP“ filmavimą. Tačiau mergina džiaugiasi, kad bent jau nepradėjo siūtis suknelės.

„Norėjau pasisiūti kažką neįprasto. Juk ne kasdien vyksta tokio tipo renginiai. Na, bet, deja, tokie renginiai tik aukštuomenei, o aš paprasta mergina. Pažiūrėsiu su visais kitais Lietuvos žmonėmis per televizorių, nieko čia baisaus“, – kalbėjo M.Šalčiūtė.

Nors situacija jai ir pasirodė keista, Monika sako neįsižeidusi ir tikino neatmetanti galimybės apdovanojimuose apsilankyti kitą kartą, jei gautų kvietimą: „Gal ir nueičiau. Aš atlaidi, stengiuosi nelaikyti pykčio savyje.“

M.Tyla: „Gal kažkas nori pasireklamuoti“

15min susisiekus su asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininku Martynu Tyla, jis teigė apie M.Šalčiūtės atvejį nieko negirdėjęs.

„Yra žmonės, kurie dirba svečių klausimu, bet aš labai abejoju, ar tokia situacija buvo, nes kažkokių problemų dėl to niekam nekyla. Negirdėjau, kad kažkas kažko nenorėtų įleisti. Niekas neįsakinėja, kam ką kviesti“, – situaciją komentavo M.Tyla.

Jis svarstė, kad galbūt tai melaginga informacija: „Tegul tas žmogus parodo laišką ar kitą įrodymą. Nes dabar, panašu, kad kažkas gal nori pasireklamuoti.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Martynas Tyla
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Martynas Tyla

15min žiniomis, Monikai Šalčiūtei susimokėti pasiūlė ne M.Tyla, o vienas iš renginio organizatorių. Vis dėlto, dėl kokių priežasčių ji nepageidaujama apdovanojimuose, nėra žinoma.

Anksčiau 15min kalbintas Martynas Tyla tvirtino, kad kviečiant svečius į M.A.M.A apdovanojimus pirmenybė visuomet teikiama muzikantams ir su muzika dirbantiems žmonėms.

„Pirmiausia kviečiami nominantai, muzikantai, žmonės, dirbantys su muzika arba kažką darantys toje srityje. Tuomet komisijos nariai, renginio rėmėjai, spaudos atstovai, o tada jau geltonųjų puslapių likučiai“, – yra sakęs M.Tyla.

Jis taip pat priminė informaciją, užrašytą ant kvietimo į M.A.M.A renginį: „Dėmesio, tai nėra bilietas į renginį. Kvietimas, perduotas tretiems asmenims – negalioja.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas