Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M.Vžesniauskaitės ir J.Caudwello sūnus žengė į naują etapą: šventės kadrai sukėlė nuostabą

Buvusios olimpietės Modestos Vžesniauskaitės ir milijardieriaus Johno Caudwello sūnus Williamas Johnas žengė į naują etapą – berniukas pradėjo lankyti darželį. Ši proga džiugi ne tik mažyliui, bet ir tėvams, tad šventinę dieną laiminga mama pasidalijo išskirtiniais šeimos kadrais.
Modesta Vžesniauskaitė ir Johnas Caudwellas su sūnumi
Modesta Vžesniauskaitė ir Johnas Caudwellas su sūnumi / Instagram nuotr.

Antradienio vakarą M.Vžesniauskaitė instagrame pasidalijo keliomis šeimos nuotraukomis, kuriose ji užfiksuota su vyru J.Caudwellu ir jųdviejų sūnumi Williamu Johnu. Žavūs šeimos kadrai padaryti pirmosios berniuko dienos „Yarlet“ darželyje proga.

M.Vžesniauskaitės sekėjų širdis jau suvirpinusiose nuotraukose Williamas Johnas užfiksuotas vilkintis tamsiai mėlynos spalvos uniformą, ryškiai raudonus marškinėlius ir tos pačios spalvos kojines. Akivaizdu – pirmąją dieną darželyje berniukas jautėsi itin laimingas.

„Pirmoji Williamo Johno diena darželyje“, – prie nuotraukų rašė M.Vžesniauskaitė.

Nemažai daliai Modestos sekėjų pro akis nepraslydo faktas, kad berniukas visose nuotraukose pasipuošęs užburiančia šypsena. Kai kurie net su nuostaba klausė, ar Williamas Johnas kada nors būna liūdnas.

„Jis visada atrodo kaip pats laimingiausias vaikas pasaulyje“, – rašė vienas.

„Jis tikriausiai priverstų nusišypsoti kiekvieną“, – antrino kitas.

Instagram nuotr./Modestos Vžesniauskaitės sūnus
Instagram nuotr./Modestos Vžesniauskaitės sūnus

Žmonės.lt primena, kad M.Vžesniauskaitė ir J.Caudwellas šių metų balandį paminėjo gražią sukaktį – dešimtąsias savo santykių metines.

Praėjusių metų kovą M.Vžesniauskaitė su J.Caudwellu susilaukė antro bendro vaikelio – dukros Isabellos Sky. 2022-ųjų pavasarį pagimdžiusi sūnų Williamą Johną, M.Vžesniauskaitė atskleidė nesitikėjusi, kad „gandrai aplankys“ antrą kartą.

Modesta yra atviravusi, kad vaikai jos planus pradėti nuosavą verslą pakeitė į kur kas ramesnį šeimyninį gyvenimą.

„Johnas man yra paminėjęs, kad jam patiktų, jei aš būčiau namų šeimininke, nedirbčiau, prižiūrėčiau šeimos židinį, pasitikčiau svečius. Aš pasakiau labai atvirai, kad aš niekada gyvenime negalėčiau būti namų šeimininke, nes aš numirčiau, uždusčiau, būčiau pati nelaimingiausia moteris pasaulyje.

Šiandien, kad ir kaip keista būtų, galiu pripažinti, kad būdama namų šeimininke jaučiuosi tokia laiminga ir pilnaverte, nors prieš septynerius, ar aštuonerius kategoriškai sakiau tam ne“, – laidoje „Nuo...Iki“ yra atviravusi M.Vžesniauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas