Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Makalius susitiko su Christina Aguilera – griežtos taisyklės ir nepasitvirtinęs gandas: „To nesitikėjau“

Keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius nuolat stebina savo įstabių išvykų vaizdais, tačiau šį kartą pranoko net pats save. Lankydamasis vakarėlių sostine vadinamame Las Vegase, jis ne tik mėgavosi įspūdingu dainininkės Christinos Aguileros šou, bet ir turėjo išskirtinę galimybę su ja susitikti bei nusifotografuoti. Su Žmonės.lt Makalius pasidalijo susitikimo įspūdžiais ir atskleidė, koks internete skaitytas gandas apie Christiną nepasitvirtino.
Rimvydas Širvinskas-Makalius, Christina Aguilera
Rimvydas Širvinskas-Makalius, Christina Aguilera / Asmeninio archyvo nuotr.

Keliaudamas po Jungtines Amerikos Valstijas R.Širvinskas-Makalius nepraleido ir pramogų sostinės Las Vegaso. Pastarajame savo rezidencijas įspūdingiems šou šiuo metu turi tokios garsenybės kaip Adele, Rodas Stewartas, Shania Twain, „Maroon 5“, Jasonas Derulo, Mariah Carey, Christina Aguilera ir daugelis kitų. Makaliaus teigimu, tokie pasirodymai yra puiki galimybė patinkančius atlikėjus pamatyti iš labai arti.

„Šįkart prie savo atostogų Aliaskoje priderinau apsilankymą Las Vegase. Man šis miestas asocijuojasi ne su vakarėliais, bet su kokybiškais šou pasirodymais ir galimybe pamatyti pasaulinio lygio žvaigždes iš labai arti, nes jos pasirodymus rengia ne stadionuose ar arenose, o mažesnėse erdvėse“, – Žmonės.lt sakė keliautojas.

Makaliaus tikslas pamatyti garsiausias muzikos žvaigždes iš arti pavyko su kaupu. Jis turėjo išskirtinę galimybę ne tik susitikti, bet ir nusifotografuoti su pačia Christina Aguilera.

„Šiemet intymų pasirodymą Las Vegase rengia ir Christina Aguilera. Ji pasirodo vos kelis šimtus žmonių talpinančiame bare „Voltaire“, kuriame ir lankėmės. Įsigyjant bilietą buvo galimybė pridėti „Meet & Greet“ paslaugą, tai yra, prieš koncertą patekti į užkulisius ir susitikti su atlikėja bei įsiamžinti nuotraukoje“, – susitikimo detales atskleidė Makalius.

Jis prasitarė, kad norint pasimatyti su Christina Aguilera, reikia laikytis tam tikrų griežtų taisyklių. Tačiau pasidžiaugė, jog nebuvo skubinamas kuo greičiau išeiti – dainininkė išklausė gerbėjų jai skirtus žodžius ir priėmė dovanas.

„Susitikime galioja griežtos taisyklės – su savimi negalima turėti jokių daiktų, o mobilusis telefonas turi būti paslėptas kišenėje. Tačiau nustebino tai, kad panorę nusifotografuoti nebuvo skubinami – kas dovaną jai įteikė, kas pasakė tai, ką jaučia“, – Žmonės.lt sakė Makalius.

Makaliaus asmeninio archyvo nuotr./Christinos Aguileros šou Las Vegase akimirka
Makaliaus asmeninio archyvo nuotr./Christinos Aguileros šou Las Vegase akimirka

Makalius neslėpė, jog prieš šį susitikimą apie Christiną girdėjo įvairiausių kalbų, tačiau jo patirtis buvo maloni. Dainininkės svetingumas jį nustebino ir šis vos įstengė rinkti žodžius.

„Anksčiau teko skaityti atsiliepimus, jog Christina susitikdama su gerbėjais nebendrauja, jos negalima kalbinti, tad tam buvau ir nusiteikęs, bet vos užėjau į jos kambarį, ji ištiesusi rankas pasakė man „Labas, kaip laikaisi?“. Nesitikėjau to, sustresavau, padėkojau ir pasakiau, jog laikausi gerai. Padėkojau už nuotrauką ir jau po 5 minučių Aguilera dainavo scenoje“, – įspūdžiais dalijosi pašnekovas.

Makaliaus asmeninio archyvo nuotr./Christinos Aguileros šou Las Vegase akimirka
Makaliaus asmeninio archyvo nuotr./Christinos Aguileros šou Las Vegase akimirka

Susitikęs su Christina Aguilera vyras mėgavosi jos įspūdingu šou, kuriame ji atliko žinomiausius savo hitus. Makaliaus socialiniuose tinkluose pasidalintuose vaizdo įrašuose matyti, kad dainininkė dėmesio jam nestokojo ir būdama ant scenos – net pasiuntė jam oro bučinį.

„Koncertas paliko labai didelį įspūdį. Atlikėja betarpiškai bendravo su žiūrovais – buvo ne tik scenoje, bet ir vaikščiojo po visą baro erdvę, dainuodama darėsi asmenukes, kėlė taurę kartu su klausytojais. Neįtikėtino stiprumo balsas, talentų talentas – tiesiog klausiausi ir stebėjausi“, – Žmonės.lt teigė R.Širvinskas-Makalius.

Makaliaus asmeninio archyvo nuotr./Christinos Aguileros šou Las Vegase akimirka
Makaliaus asmeninio archyvo nuotr./Christinos Aguileros šou Las Vegase akimirka

Prakalbus apie tokių pramogų kainas, Makalius patikino, kad ši patirtis buvo dovana vienam artimam žmogui, todėl išleistos sumos atskleisti negali. Oficialiame bilietus platinančiame puslapyje pateikiama informacija, kad įprastų bilietų kainos į Christinos Aguileros šou prasideda nuo 295 JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius