Mama tapusi Evelina Sašenko: „Gimus sūnui, jau po 2 savaičių tęsiau savo veiklą“

Garsi Lietuvos dainininkė Evelina Sašenko – moteris, kuri savo dainomis ir šypsena pavergė tūkstančio klausytojų širdis. Aksominio balso savininkė pasidalino, kaip pasikeitė jos gyvenimas po sūnaus gimimo, kokiais patiekalais džiugina savo artimuosius bei kaip klostosi jos, kaip atlikėjos, karjera.
Evelina Sašenko su vyru ir sūnumi
Evelina Sašenko su vyru ir sūnumi / Monikos Žilinskos, organizatorių nuotr.

Šeštadienį pasirodysiančioje laidoje „Virtuvės istorijos“ žiūrovų laukia pusryčiai su viena garsiausių Lietuvos dainininkių, neseniai mama tapusia E.Sašenko, rašoma pranešime spaudai.

Sunku nepastebėti nuo Evelinos veido nedingstančios šypsenos – neseniai sūnaus Teodoro susilaukusi moteris laidoje drąsiai sakys, kad vaikas į gyvenimą atnešė daug naujų spalvų. „Drąsiai galiu teigti, kad motinystė ir puošia, ir džiugina. Dabar jaučiuosi visai kitaip“, – dalinosi E.Sašenko.

Moteris atskleidė, kad po vaikelio gimimo jos gyvenime įvyko nemažai džiuginančių pokyčių, o tai paskatino pakeisti požiūri į motinystę.

„Dabar viskas sukasi ne aplink mane, bet aplink sūnų Teodorą. Daugiau niekas labai stipriai nepasikeitė, o jei būčiau žinojusi, kad vaiką auginti yra taip paprasta, būčiau susilaukusi jau trijų!“ – šypsodamasi pasakojo E.Sašenko.

Laidos vedėjos paklausta, ar mėgsta gaminti maistą, moteris pripažino, kad tai nėra jos mylimiausia veikla. Tačiau sunkumų tai jai taip pat nekelia – Evelina žino tam tikrų gudrybių, jog maisto ruoša labai neapsunkintų.

Tomo Petrovskio / tomasfoto.lt nuotr./Evelina Sašenko
Tomo Petrovskio / tomasfoto.lt nuotr./Evelina Sašenko

Moteris taip pat atskleidė, kokių šalių tradiciniais patiekalais džiugina savo šeimą bei pasakojo visuomet gamina iš to, ką randa šaldytuve. E.Sašenko pasakojo, kad mėgsta įvairių šalių virtuves, tačiau viena mėgstamiausių – italų.

„Labai mėgstu makaronus, picą. O kai man kažkas patinka, galiu valgyti tai tol, kol atsibos, kad ir kiekvieną dieną“, – pasakojo dainininkė.

Vis dėlto nėštumo metu Evelinos valgymo įpročiai pasikeitė. Laidoje moteris pasakojo, kad besilaukdama sūnaus ji norėjo tokių maisto produktų, apie kurios prieš nėštumą niekuomet nė nebūtų pagalvojusi.

„Nėštumo metu labai norėjau bulvių ir visko, kas iš jų gaminama: plokštainio, cepelinų. Anksčiau niekada nevalgydavau Žemaičių blynų, bet paskutiniu metu net ir jie pradėjo patikti“, – pasakojo Evelina.

Žinoma dainininkė džiaugiasi, kad motinystė nesustabdė jos muzikinės karjeros ir tikslų – vos susilaukusi sūnelio, ji iškart grįžo prie mylimos veiklos.

„Dainuoti nesustojau – man buvo labai svarbu tai tęsti toliau. Gimus sūnui, jau po 2 savaičių tęsiau savo veiklą. Žinoma, koncertuojant jaučiu didelį nuovargį, bet einu toliau ir labai tuo džiaugiuosi“, – pasakojo moteris.

Kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais