Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mantas Katleris nusivylė Lietuvoje pamatyta Šiaurės pašvaiste: „Didžiausias „scamas“!“

Šeštadienį žaidimo „galvOK“ kapitonai sulaukė didžiulės pagalbos – tiek vienoje, tiek kitoje pusėje sėdėjo moterys, kurios visada atranda tiesą. Tai – žurnalistės Jolanta Svirnelytė ir Audrė Kudabienė. Kartu su jomis atsakyti į suktus, bet linksmus žaidimo klausimus, kapitonams tapo tikrai lengviau. Tačiau nugalėti galėjo tik viena komanda...
Šiaurės pašvaistė ir Mantas Katleris
Šiaurės pašvaistė ir Mantas Katleris / BNS ir D.Kudriavcev/Fotodiena nuotr.

Žaidime J.Svirnelytė papildė Manto Katlerio, o A.Kudabienė – M.Stasiulio komandą. Audrė šiame žaidime jau yra dalyvavusi ne kartą, o štai Jolantai šis kartas buvo pirmasis.

Jau pirmasis Manto ir Jolantos pasirinktas klausimas apie pašvaistes laidoje sukėlė tikrą diskusiją! Štai Mantas pasakojo, kad pašvaistę šiemet matė ir Lietuvoje. Tiesa, dėl vienos priežasties liko nusivylęs…

TV3 nuotr./Mantas Katleris ir Jolanta Svirnelytė
TV3 nuotr./Mantas Katleris ir Jolanta Svirnelytė

„Vilniuje ta pašvaistė buvo didžiausias scamas! Išėjome į lauką žiūrėti, kur yra toji didžiausia visų laikų Vilniaus pašvaistė, bet vis žiūrėjome ir nieko nebuvo! Tik nutaikius telefonus į dangų paaiškėjo, kad viskas matosi tik per juos...“ – prisiminė jis.

Pašvaistės savo akimis išvysti nepasisekė ir laidos vedėjui Andriui Žiurauskui. Tiesa, tai įvyko ne Lietuvoje.

„Kai vasario mėnesį buvau Laplandijoje, ten buvo speciali programėlė – ji pasako, kada ir kur reikia bėgti žiūrėti pašvaistės. Baisiausia, kad ten praleidome daug dienų, ir programėlė nė karto nesuskambėjo. O vos spėjome grįžti į Lietuvą, po kokios savaitės ji pradėjo skambėti, kad bėgčiau žiūrėti…“ – savo nusivylimą atskleidė jis.

TV3 nuotr./Andrius Žiurauskas
TV3 nuotr./Andrius Žiurauskas

Tačiau tai – ne vienintelis įdomus faktas, kurį šį išgirdo žiūrovai. Štai kosmoso tema itin besidomintis Mantas atskleidė neįtikėtina kosmonautų patikrinimo būdą.

„Esu girdėjęs faktą, kad NASA yra toks kosmonautų patikrinimo būdas – paleidžiamas filmą „Armagedonas“, ir jame reikia surasti kuo daugiau klaidų, nes ten jų – šimtai“, – sakė jis.

Pasitaikė ir kur kas saldesnių temų, pavyzdžiui – apie desertus. Vieno klausimo metu M.Stasiulis pripažino, kad tradicinis portugalų pyragėlis „Pasteis de Nata“ jam yra tiesiog kosminio skonio, o M.Katleris pridėjo, kad būtent šis desertas buvo išrinktas vienu iš geriausių pasaulyje!

TV3 nuotr./Audrė Kudabienė ir Mindaugas Stasiulis
TV3 nuotr./Audrė Kudabienė ir Mindaugas Stasiulis

Tiesa, vėliau kalba pasisuko ir apie augintinių maistą…

„Mano šuo valgys viską, tik ne tą maistą, kurį mes jai nuperkame. Sausas maistas indelyje stovėti gali kad ir dvi dienas, bet ji išeis į lauką ir geriau suvalgys varną. Jų neperprasi“, – juokėsi visiems šunų šeimininkams puikiai pažįstamą situaciją šaržuodamas M.Katleris.

Žaidimas „galvOK“ – šeštadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas