Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Vygantas pirmą kartą atvirai – apie skyrybas su Jolanta Naruševičiūte: „Nelabai skanu“

Po beveik devynerių kartu praleistų metų skirtingais keliais pasukę Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė tokia naujiena nustebino daugelį. Juk dar visai neseniai pora tiek socialiniuose tinkluose, tiek žiniasklaidos akiratyje vienas kitam demonstravo meilę ir pristatė naujas dainas apie gražius jausmus. Žmonės.lt M.Vygantas ryžosi atskleisti skyrybų priežastį.
Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė / Asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniuose tinkluose Manto Vyganto ir Jolantos Naruševičiūtės gerbėjai pastebėjo nerimą keliančius įrašus, kurie paskatino kalbas apie galimas jų skyrybas. Vyras pranešė po 15 metų paliekantis Jungtinę Karalystę ir grįžtantis gyventi į Dzūkiją, o duetą palaikantys sekėjai sulaukė žinios apie paskutinį jų koncertą, kuris įvyks spalio 4 d. Panevėžyje. Žmonės.lt M.Vygantas sakė, kad nori situaciją išspręsti diplomatiškai.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

„Gyvenime norisi taikos, nesinori pykčių. Ir taip šiuo metu pasaulyje yra per daug negatyvumo, todėl norisi palaikymo ir supratingumo. Norisi, kad gyvenimo kelias abipusiai būtų sėkmingas, teisingas ir garbingas, nes kažkiek matau, kas vyksta viešojoje erdvėje ir nelabai visa tai skanu. Na, bet žmonės nėra kvaili ir jie supranta, kas yra kas, o laikas viską sudėlios į savas vėžes ar taip, ar taip“, – sakė M.Vygantas.

Šiuo metu Mantas siekia kuo mažiau laiko skirti įvairių komentarų skaitymui, tačiau tam tikra informacija jį pasiekia. Visgi, vyrui svarbiausia artimųjų nuomonė.

„Aš neskaitau komentarų, bet draugai, šeimos nariai ir artimieji vis kažką pastebi. O man nesinori jokio negatyvumo aplink save, noriu, jog viskas būtų pozityvu. Man norisi ramybės, o visiems neįtiksi. Visada bus tokių, kuriems kažkas nepatiks, kas patiks, o protingi apskritai reaguos neutraliai. Tiesiog dabar toks gyvenimo etapas, kuomet reikia versti naują gyvenimo lapą ir eiti tuo keliu, kurį likimas dovanoja“, – Žmonės.lt atviravo M.Vygantas.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

Pasiteiravus, kokios galimos jo ir Jolantos skyrybų priežastys, Mantas atsakė, kad viskas įvyko natūraliai.

„Viskas išėjo natūraliai, kaip ir pas kiekvieną žmogų, kuris yra poroje. Ateina tam tikras laikas, kada tu supranti, kad gyvenime reikia judėti į priekį. Galiu pasakyti, kad iš mano pusės tikrai viskas yra draugiškai“, – teigė pašnekovas.

M.Vygantas taip pat neslėpė, kad skyrybos buvo priežastis, paskatinusi jį persikraustyti gyventi atgal į Lietuvą.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

„Taip, skyrybos paskatino ir dabar savo gyvenimą kursiu jau Lietuvoje“, – Žmonės.lt patvirtino M.Vygantas.

Pasiteiravus, kokią įtaką jo ir Jolantos nesutarimai turės jau rytoj vyksiančiame jų paskutiniame koncerte, Mantas buvo nusiteikęs optimistiškai.

„Kadangi mano sąžinė rami, aš tiesiog atvažiuosiu ir dovanosiu meilę klausytojui. Tikrai viskas bus gerai ir aš kitaip net negalvoju, ir nemąstau. Tiesiog darbas yra darbas. Man meilė muzikai ir klausytojui yra svarbiausia“, – kalbėjo M.Vygantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas