Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manto Jankavičiaus koncertu startavo interaktyvių renginių internetinis kanalas „STAGE ON“

Vakar Lietuvoje startavo unikalus interaktyvių renginių internetinis kanalas „STAGE ON“, suteiksiantis galimybę kūrėjams pasirodyti išsiilgtoje profesionalioje scenoje ir tiesiogiai, koncerto metu, kurti ryšį su savo gerbėjais. Atidaryti naują renginių seriją buvo patikėta dainininkui Mantui Jankavičiui.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pasirodymuose svarbu ne tik garsas ar vaizdas, svarbiausiu išlieka ryšys tarp atlikėjų ir žiūrovų, todėl esant neeiilinei situacijai Lietuvoje, darome tai, ko niekas kitas dar nebuvo daręs – kuriame ir įgyvendiname projektą, kuriame aktoriai ir muzikantai, pasirodantys profesionalioje scenoje, galėtų per atstumą kuo tikroviškiau „susijungti” su žiūrovais bei betarpiškai su jais bendrauti” – pasakoja „STAGE ON” iniciatoriai ir organizatoriai.

„STAGE ON“ renginių metu kūrėjai pasirodo organizatorių sukonstruotoje profesionalioje scenoje ir viso koncerto metu, dideliame ekrane mato iš visos Lietuvos jų paklausyti susirinkusius žmones, jų emocijas, gali gyvai su jais komunikuoti, atsakyti į klausimus bei užduoti juos patys. Komanda neslepia, jog iki pat renginio pradžios nebuvo tikra ar technologijų pagalba pavyks sukurti gyvuose koncertuose egzistuojantį ryšį tarp atlikėjo ir klausytojų.

VIDEO: Manto Jankavičiaus koncertu startavo interaktyvių renginių internetinis kanalas „STAGE ON“

Tačiau prasidėjus M.Jankavičiaus pasirodymui suprato, jog idėja išpildyta su kaupu. „Prasidėjus koncertui ir pamačius besilinksminančius, dainuojančius ir namuose šokančius žmones, supratome, kad pavyko, o akimi nematomas, bet vidumi juntamas ryšys gali būti užmegztas ir tokio tipo renginiuose. O tai ir yra svarbiausia” – teigia renginio organizatoriai. Koncerte klausytojams padovanojęs naujos, rudenį išleidžiamame albume nugulsiančios dainos premjerą, Mantas Jankavičius pasinaudojo galimybe gyvai pabendrauti su savo klausytojais. Pokalbių metu dainininkas sulaukė komplimentų ir pats jų negailėjo ir net padiskutavo apie muzikos insdustrijos situacija šiuo metu.

„Džiaugiuosi, jog profesionalios komandos ir technologijų pagalba susitikimas su klausytojais tapo galimas. Nors, turiu pripažinti, jog šiek tiek trūko artumo ir gyvumo, kurį su klausytojais patirdavome prieškarantininiuose koncertuose“ – įspūdžiais po pasirodymo dalinosi atlikėjas.

„STAGE ON“ komanda nepamiršta ir mažųjų renginių lankytojų. Šį sekmadienį, gegužės 10 dieną įvyks interaktyvus Vilniaus mažojo teatro spektaklis „Mano batai buvo du“. Žaidimo principu sukurtame spektaklyje skambės aktorių Gintarės Latvėnaitės, Indrės Patkauskaitės, Jokūbo Bareikio ir Tomo Rinkūno atliekamos dainos pagal lietuvių poetų eiles. Tai – pamokantis, smagus vadinimas apie draugystę ir tai, ką gali iškrėsti vaiko neprižiūrimi daiktai. Antrąja pop muzikos atstove, išbandysiančia interaktyvią „STAGE ON“ sceną taps Monique.

„Tikiu, jog ne tik atlikėjai, bet ir klausytojai yra išsiilgę koncertų. Nebuvo dienos be minties apie sugrįžimą į sceną. Ir štai atsirado galimybė vėl visiems būti kartu. Labai lauksiu visų savo koncerte ir kviečiu prisijungti prie šios nerealios patirties”, – teigia atlikėja.

Koncerto metu skambės žinomiausi atlikėjos singlai „Make me human“, „Nenoriu grįžt namo“, „Dviese“, „Nauja istorija“ ir kiti gerbėjams puikiai žinomi kūriniai. Monique taip pat žada muzikinę staigmeną, kurią atskleis tiesioginio eterio metu. „Kol situacija Lietuvoje yra tokia, mes pažadame renginius atnešti į jūsų namus.

Po pirmojo koncerto sulaukėme didelio kūrėjų susidomėjimo, matome jog jie be galo pasiilgę kontakto su savo gerbėjais. Tik visi kartu – mes, kaip kanalas, atlikėjai ir žiūrovai galime sukurti unikalų ryšį, todėl labai kviečiame visus prisijungti” – teigia daugiau naujienų netrukus paskelbsianti „STAGE ON“ komanda. Daugiau informacijos apie interaktyvaus internetinio kanalo renginius rasite „STAGE ON“ Facebook profilyje. Bilietus į koncertus ir spektaklius platina www.bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas