Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Marijonas Mikutavičius švenčia gražią sukaktį – jam suėjo 45-eri

Gimtadienis – visuomet smagi šventė, o jei dar skaičius apvalus – norisi jį išskirtinai paminėti. Šį antradienį ypatingomis nuotaikomis gyvena dainininkas Marijonas Mikutavičius – balandžio 19 dieną jam suėjo 45-eri.
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Jau nuo vidurnakčio draugai ir bičiuliai Marijonui ėmė žerti sveikinimo tekstus. Žinutės su palinkėjimais užplūdo ne tik telefoną, bet ir jo socialinius tinklus, gražaus žodžio nepagailėjo ir geri pažįstami, ir gerbėjai.

O jais žurnalistas, laidų vedėjas, dainininkas gali pasigirti – vien feisbuke jo profilio naujienas prenumeruoja daugiau nei 43 tūkst. sekėjų.

Dar anksčiau M.Mikutavičius Žmonės.lt yra sakęs, kad gimtadienio, kaip progos, jis nesureikšmina. Esą tai tiesiog eilinė diena, kuri ateina ir praeina. Na, taip, metų skaičius šiek tiek padidėja ir tiek, bet daugiau – nieko.

Dainiaus Čėplos nuotr,/Marijono Mikutavičiaus „3D Show“
Dainiaus Čėplos nuotr,/Marijono Mikutavičiaus „3D Show“

Tačiau metai metams nelygūs. O pastarieji M.Mikutavičiui buvo išties dosnūs ir spalvingi tiek profesine, tiek asmenine prasme.

Su savo koncertine „3D Show“ programa atlikėjas didžiųjų šalies miestų gyventojams dovanojo nepamirštamus koncertus, o ir pats sulaukė neįkainojamos dovanos – mylimoji Ieva Daugirdaitė jau netrukus padovanos jam kūdikį.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ieva Daugirdaitė ir Marijus Mikutavičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ieva Daugirdaitė ir Marijus Mikutavičius

TAIP PAT SKAITYKITE: Plaukus nusiskutęs Marijonas Mikutavičius kuklinosi: pliką galvą iš pradžių dengė skrybėle

„Niekada nesvajojau. Neturiu svajonių. Visada tiesiog pasikliaudavau tuo, ką man duoda gyvenimas, užuot bandęs įrodyti, kad gyvenimas man turi duoti daugiau“, – prieš kelis metus viename interviu Žmonės.lt kalbėjo Marijonas.

Gimtadienį jis pasitiko pasikeitęs. Vos prieš porą savaičių jis nusprendė atnaujinti šukuoseną ir nusiskuto galvą plikai.

Žmonės.lt M.Mikutavičiaus gimtadienio proga surinko nuotraukų galeriją, kurioje užfiksuotos įvairiausios jo gyvenimo akimirkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas