Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Tyla: didžiausia bauda Selui būtų jo pasisakymų ignoravimas

Paskutinis dainininko Selo išsišokimas, žadant nokautuoti moterį, sukėlė pasipiktinimo bangą, kaip garsūs žmonės gali leisti sau šnekėti tokius dalykus. Apie tai kalbama ir „Žinių radijo“ laidoje „Atviras pokalbis“.
Martynas Tyla
Martynas Tyla / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Muzikos atlikėjų prodiuseris Martynas Tyla pastebi, kad didžiausia bausmė vadinamajam „heiteriui“ ir konkrečiai dainininkui Egidijui Dragūnui – žiniasklaidai ir viešajai erdvei nekreipti dėmesio į jo pasisakymus.

„Didžiausia nelaimė būtų pačiam Egidijui, jei nei spauda, nei nė vienas „heiteris“ neparašytų žinutės apie tai. Jis negautų to, ką gavo ir tai būtų didžiausia bauda. Jei mes pratylėtume, nereikia komentuoti. O tada supranti, kad aha, pasakiau, bet reakcijos nebuvo. Kaip sunku tada yra!“ – laidoje sakė M.Tyla.

Tokį viešosios erdvės atsaką, M.Tylos žodžiais, „heiteriui“ labai sunku ištverti. Juolab, kad Lietuvos žvaigždės turėtų nuolat rodyti pavyzdį, kaip teisingai gyventi, o ne sukelti priešingą reakciją.

15min primena, kad dar prieš porą savaičių E.Dragūnas socialiniame tinkle pasišaipė iš modelio Simonos Burbaitės pomėgio boksui.

„Baisu, kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. Kai p**čiau vieną, užmigtum amžiams“, – po Simonos Burbaitės „Instagram“ paskyroje pasidalintu vaizdo įrašu parašė grupės „Sel“ lyderis.

Tokie garsaus atlikėjo žodžiai užgavo Simoną. Pasidalinusi jo įrašu, ji stebėjosi: „Kažkaip stengiuosi niekad neteisti žmonių, bet šitam bičui žmogiškumo, panašu, tikrai trūksta.“

Vėliau reaguodama į Selo pasisakymą Lietuvos bokso čempionė Karina Kazarian nusprendė mesti iššūkį Egidijui Dragūnui. Grupės „Sel“ lyderį ji pakvietė į ringą, kuriame šis galėtų pademonstruoti savo gebėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?