Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meilę iš naujo atradusi Avgustina Vekter laukiasi pirmagimio: „Šis amžius – pats tas tapti mama“

Buvusi realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvė Avgustina Vekter (28) per gražiausias metų šventes atskleidė ypatingą dovaną – pranešė, kad laukiasi savo pirmosios atžalos. Tyliai su sutuoktiniu išsiskyrusi moteris dabar meilę atrado naujo mylimojo glėbyje, su kuriuo birželį ant rankų ir sūpuos judviejų mažylį.
Avgustina Vekter
Avgustina Vekter / Asmeninio albumo nuotr.

15min sveikinimus priėmusi Avgustina neslepia, kad naujienos ją labai pradžiugino – ji kaip tik manė, kad šis amžius yra pats tas tapti mama.

„Tiksliai sužinojau, kai buvo keturios nėštumo savaitės. Labai nudžiugau. Vis dėlto man 28-eri. Manau, kad iki 30-ies – gražiausias ir sveikiausias metas pastoti“, – šypsosi ji.

O suapvalėjusiu pilvuku A.Vekter pasidalijo jau 15-tą nėštumo savaitę. Ir būtent per Kalėdų laikotarpį. Šis metas jai pasirodė tinkamiausias džiugią žinią pranešti socialinio tinklo vartotojams. Visgi moteris juokiasi, jog labiausiai šia naujiena apsidžiaugė jos močiutė.

„Artimieji labai nudžiugo. Manau, mano močiutė ypač, nes ji dėl manęs jau buvo praradusi viltį. Sakydavo, kad per daug išsidirbinėju.

Aš atsakydavau, kad geriau neturėsiu vaikų, nei vaikas gims nelaimingoje santuokoje ar santykiuose. Todėl viskam savas laikas“, – kalbėjo Avgustina, nenorėdama atskleisti, kas jos naujas mylimasis.

Asmeninio albumo nuotr./Avgustina Vekter
Asmeninio albumo nuotr./Avgustina Vekter

Tiesa, pasiteiravus, kokia vaikelio lytis, moteris nusprendė išlikti paslaptinga. Tai kol kas žino tik jos artimiausi draugai ir šeima.

Pati moteris kūdikio lytį norėjo sužinoti kuo greičiau – anot A.Vekter, ji paprasčiausiai neturi kantrybės.

„Aš esu labai nekantri, todėl neištverčiau 9 mėnesių nežinioje. O ir pasiruošti lengviau galima, kai iš anksto žinai vaiko lytį.

Todėl birželio 19-os jau laukiam nesulaukiam, kaip norim su visais supažindinti“, – 15min sakė Avgustina.

Asmeninio albumo nuotr./Avgustina Vekter
Asmeninio albumo nuotr./Avgustina Vekter

15min primena, kad prieš ketverius metus žinoma realybės šou dalyvė ištekėjo už Manto Vekterio. Pora sprendimą priėmė vos po 4 mėnesių draugystės ir amžiną meilę prisiekė Kryžių Švč. Mergelės Marijos Rožinio Karalienės koplyčioje Lazdijų rajone.

Pasveikinti jaunavedžių Lazdijų rajone susirinko jų artimieji ir draugai. Tarp jų – ir žinomi veidai. Pavyzdžiui, modelis Elita Citovičiūtė su draugu Ronaldu.

Prie altoriaus A.Issengel žengė vilkėdama jos mamos, dizainerės Jelenos Issengel pasiūtą nuotakos suknelę. Sako, apie jokią kitą dizainerę ir pagalvoti nebūtų išdrįsusi.

Nuotaka tąkart pasakojo, kad prie altoriaus žengė visai rami. Nors kiti į jųdviejų meilės istoriją gal ir žvelgė atsargiai – įsimylėjėliai buvo pažįstami vos keturis mėnesius.

Poros santuoka neužsitęsė – dabar A.Vekter 15min atskleidė, kad su M.Vekteriu jau seniai išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas