Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Merūnas Vitulskis atskleidė, ko namie neleidžia žmona Erika: „Kitaip nieko nepadarysi“

Kiekvienam patiekalui reikia gero prieskonio, o kiekvienam pokalbiui – gero pašnekovo. Aktoriaus Giedriaus Savicko virtuvėje svečiavosi dainininkas Merūnas Vitulskis. Gamindami meksikietiškas kesadilijas vyrai šnekučiavosi apie mėgstamiausius patiekalus, maistą, o M.Vitulskis atskleidė, kam namuose griežtai prieštarauja žmona Erika.
Erika ir Merūnas Vitulskiai
Erika ir Merūnas Vitulskiai

Virtuvėje Merūnas Vitulskis leisti laiką mėgsta, tačiau to daryti savęs neverčia.

„Pas mus namie nutarta taip: jei yra įkvėpimo – gamini, jei nėra – užsisakome“, – atskleidė dainininkas.

Anot jo, įkvėpimas ypač aplanko vaikštant tarp šviežių produktų, tačiau ne visada pavyksta norus įgyvendinti.

Stop kadras/Merūnas
Stop kadras/Merūnas

„Mane įkvėpimas labiausiai pagauna turgeliuose – viskas kvepia. Eini ir galvoji: ir tą pagaminčiau, ir tą, ir tą. Po to visą savaitę lakstai ir dirbi, o šaldytuve viskas supūva“, – pasakojo M.Vitulskis.

Du sūnus su žmona Erika auginantis dainininkas sako, kad šeimoje stengiasi maisto neišmesti – čia iniciatyvą ir griežtumą rodo žmona.

„Vitulskienė ties kuo šeimoje dirba, tai ties maisto ir gamtos saugojimu, ekologija. Ji ir vaikus šviečia, kala jiems į galvas, kad nedrįstų atkandę išmesti obuolio“, – sakė Merūnas.

Visgi toks požiūris ne visada į naudą pačiam „Valgoma ar nevalgoma“ svečiui – juk šeima stengiasi viską suvalgyti ir maisto nešvaistyti.

„Iš esmės namie esu kaip šiukšlių dėžė – ko vaikai nesuvalgo, suvalgau aš. Kitaip nieko nepadarysi – juk Vitulskienė neleidžia išmesti“, – juokėsi dainininkas.

Stop kadras/Merūnas
Stop kadras/Merūnas

Mėgstamiausias Merūno patiekalas – sultingas kepsnys. Paklaustas, kokį vieną patiekalą pasirinktų paskutiniu, jis nedvejojo.

„Jautienos išpjovos steiką su pipiriniu padažu. Kalbu ir net silpna darosi... Esu visiškas mėsėdis“, – pasakojo svečias.

Virtuvėje Merūnas sako ieškantis meditacijos – kaip ir kiekviename darbe, kurio imasi. „Valgoma ar nevalgoma“ žiūrovams jis pasakojo, kaip po truputį dėliojantis darbo detalėms jis įžvelgia tame į vietas stojančią harmoniją.

„Aš nesu chaotiškas. Man tai yra meditacija. Bet kuris techninis darbas šiame gyvenime man meditacija – ar pjauti žolę, ar gaminti maistą, ar kažką statyti. Susidėlioji ir tokia harmonija ant stalo. Pradedi kažką iš to kurti – labai geras jausmas“, – atviravo M.Vitulskis.

Jei mėgstamiausias dainininko patiekalas – jautienos kepsnys, yra ir viena daržovė, kurią Merūnas tiesiai šviesiai vadina blogiu.

„Aš viską valgau, bet svogūnai... Man svogūnai yra blogis, blogių blogis. Porai, svogūnai ir visa svogūninė šeima“, – sakė dainininkas.

Stop kadras/Merūnas
Stop kadras/Merūnas

Kuris maistas blogiausias prieš koncertą? Kodėl Merūnas gamindamas negali klausyti savo dainų? Kokį vienintelį priekaištą yra pasakęs žmonos maistui ir kurios kesadilijos Merūnui ir Giedriui buvo skaniausios – naujausioje eksperimentinėje laidoje „Valgoma ar nevalgoma“ LNK interneto televizijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas