Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 20

Mia – apie 41-ąjį gimtadienį, įtartą vėžio diagnozę ir Dubajų: „Baisu kalbėti, kol dar neįvyko“

Dainininkė Mia Pilibaitytė liepos 19-ąją paminėjo 41-ąjį gimtadienį. Šventinį rytą garsi moteris pasitiko pajūryje – tiek savo gimtadienį, tiek visą savaitgalį ji sutinka scenoje, kur jos laukia net keli koncertai.
Mia Pilibaitytė
Mia Pilibaitytė / Asmeninio archyvo nuotr.

Mia portalui Žmonės.lt prisipažino, kad gana dažnai per savo gimtadienius koncertuoja ir tvirtina pastebėjusi, kad tą dieną gerbėjai būna dosnesni ovacijomis, plojimais ir dėmesiu sukaktuvininkei. Iki šiol ji prisimena, kaip kartą, pasibaigus koncertui, į sceną užlipo koncerto vedėjas, nešinas tortu, o daugiau nei 2000 žiūrovų tada jai dainavo „Su gimimo diena“.

Dainininkė sako tikinti žmonių energetika, aura ir linkėjimais, todėl ta akimirka buvo nepamirštama: „Kol vieni sako, kad jiems labai reikia brangių dovanų, aš lieku ištikima sau – man svarbiausias yra žmonių dėmesys ir draugystė, esu laiminga žinodama, kad mane supa tie žmonės, kurie su manimi būna ne tik tada, kai viskas gerai, bet net ir tada, kai pasaulis, atrodo, griūva.“

Apie tai, kad Mios gyvenime pastaruoju metu būta daug nemalonių išbandymų, jaudulio ir nerimo, ji prabilo portalui Žmonės.lt – pirmą kartą prasitarė apie įtartą onkologinę ligą, kuri sudrebino gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas