Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mildą Bartašiūnaitę nuvylė grafo Drakulos pilis Transilvanijoje

„Seksperte“ tituluojama Milda Bartašiūnaitė ką tik grįžo po tris savaites trukusių atostogų Bulgarijoje. Keliaudama atgal, moteris su šeima sugalvojo užsukti į Rumunijoje istoriniame Transilvanijos regione stūksančią grafo Drakulos pilį.
Milda Bartašiūnaitė su sūnumi
Milda Bartašiūnaitė grafo Drakulos pilyje / Asmeninio albumo nuotr.
Grafo Drakulos pilis
Grafo Drakulos pilis

„Kaip tyčia atgal važiavome lapkričio 1-ąją, vakare danguje švietė didžiulė pilnatis“, – apie kelionę per Transilvaniją pasakojo M.Bartašiūnaitė. Moteris tikino norėjusi sukurti išties kraupią helovinišką atmosferą, todėl savo penkerių metų sūneliui papasakoja visas žinomas legendas apie kadaise ten gyvenusį grafą Drakulą.

„Vaikui papasakojome apie Drakulą, kad jis buvo vampyras, gerdavo kraują.  Tad sūnus netgi šiek tiek bijojo. Tačiau kai įėjom į pilies vidų, buvo visai nebaisu”, – įspūdžiais dalijosi Milda.

Moteris pripažino nusivylusi garsiąja Drakulos pilimi. Esą joje tebuvo vienas plakatas su grafo atvaizdu. „Ten tiesiog istorinė pilis, menės, rūmai ir kita. Matėm slaptų tunelių, kurie buvo naudojami karo metais. Netgi dūmtraukiuose padaryti slapti įėjimai. Bet baimės prasme ta pilis visiškai nuvylė“, – skundėsi M.Bartašiūnaitė.

Į pietryčių Europą Milda su šeima užsuka kone kasmet, nes moters uošvis Bulgarijoje turi nuosavą namą. „Buvo labai gera ir karšta – 25 laipsniai karščio, taigi mes deginomės ir maudėmės“, – nepaisant nuvylusios grafo Drakulos pilies kai kuriomis akimirkomis džiaugėsi Milda.

Asmeninio albumo nuotr./Milda Bartaaiūnaitė su sūnumi
Asmeninio albumo nuotr./   Milda Bartašiūnaitė su sūnumi

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas