Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonines vestuves rengianti L.Vagonė atskleidė savo sėkmės formulę: tai darant, negali nepasisekti

„Tiksliai atsimenu dieną, kai pirmą kartą paragavau bananų, arba kada atsirado kioske higieniniai paketai. Tada neturėjau nieko, pradėjo rastis galimybės turėti, todėl tiesiog griebiau, viską dariau, norėjau turėti. O dabar mes visi visko turime ir galim viską, ir iš to galėjimo žiūriu, kad žmonės turi mažai atsakomybės“, – sako viena garsiausių vestuvių planuotojų Lietuvoje 43-ejų Laura Vagonė.
Laura Vagonė
Laura Vagonė / LNK nuotr.

Moteris pažįstama ko gero visiems pramogų pasaulyje dirbantiems žmonėms kaip renginių organizavimo įmonės „Lapės vestuvės“ įkūrėja. Tapti vestuvių organizatore Laura sako niekada nei svajojusi, nei planavusi. „Tai dabar ši specialybė populiari, organizuojami mokymai, yra net valstybės finansuojamų kursų“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo Laura.

Baigusi vidurinę ir ėmusi studijuoti filologiją Laura, kaip ir daugelis studentų, uždarbiaudavo rinkdamasi paprastus darbus, bet, sulaukusi sesers kvietimo išvyko dirbti į keltų kompaniją Švedijoje, ten pardavinėjo bilietus. „Norėjau iš šono pažiūrėti į savo gyvenimą“, – pasakojo Laura.

LNK nuotr./Laura Vagonė
LNK nuotr./Laura Vagonė

Anot jos, norint atrasti savo sritį, reikia labai daug išbandyti. „Todėl visiems jauniems žmonėms sakau, kad, pradėjus galvoti, ką norėtumėte ateityje dirbti, siūlyčiau išbandyti daug dalykų, juk dabar yra daug savanorystės programų, ne tik Lietuvoje. O jei darote tai, kas širdžiai miela, dirbate iš širdies, dirbate daug, ir dar nuolatos bandote tobulinti savo įgūdžius, ieškote naujos informacijos, tai nėra šanso, kad nepasiseks“, – pasakojo L.Vagonė.

LNK nuotr./Laura Vagonė
LNK nuotr./Laura Vagonė

Kodėl būtent jai žmonės, galintys sau leisti viską, patiki organizuoti milijono vertas asmenines šventes? Kokius neįprasčiausius pageidavimus jai teko įgyvendinti? Ir ką daryti ji pataria kiekvienam, trokštančiam sėkmės ir pripažinimo, o galbūt vis dar ieškančiam ko imtis gyvenime?

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienio vakarą 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant