Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Milita Daikerytė griausmingai atšventė 27-ąjį gimtadienį: paviešintuose kadruose – bučiniai ir būrys draugų

Verslininkė, nuomonės formuotoja, vizažo meistrė ir dainininkė Milita Daikerytė griausmingai atšventė savo 27-ąjį gimtadienį. Į jį moteris sukvietė gausų būrį artimųjų ir bičiulių.

Po pasaulį nemažai keliaujanti M.Daikerytė dar visai neseniai dalijosi įspūdingais vaizdais iš Monte Karlo, tačiau savo gimtadienio šventę surengė Lietuvoje su artimiausiais draugais ir šeimos nariais.

Šia proga Milita pasipuošė rožine suknele, kurią sukūrė „MOLČI“.

O užfiksuotuose kadruose – gimtadienio tortas, daug šypsenų, bučinių ir šokių.

Šventės akimirkomis M.Daikerytė sutiko pasidalyti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais:

Verslininkės Militos Daikerytės gyvenime pastaruoju metu netrūksta pokyčių – iš Barselonos ji ankščiau laiko grįžo į Lietuvą, taip pat prakalbo ir apie nutrūkusius santykius su ilgamečiu draugu Justu. Tačiau rugpjūčio 7-ąją savo 27-ąjį gimtadieni ji sutiko į viską žvelgdama pozityviai. M.Daikerytė prabilo ir apie sau metamą paslaptingą iššūkį. Apie tai ji užsiminė savo „Instagram“ paskyroje, o įrašu sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Daug dalykų gali nutikti per vienerius metus ir aš esu to pavyzdys. Ramiai, dinamiškai gyvenau ir tada atėjo 26-ieji metai, kuriuos prisiminsiu kaip žemės drebėjimą su išsiveržusiu vulkanu. Gyvenimas norėjo dar mane patikrinti ir įmetė į situacijas, kur ne viskas yra taip, kaip man patogu ar planuota. Turbūt to ir trūko, kad žvelgčiau į viską šiek tiek paprasčiau ir su šypsena (kartais ironiška). Pamačiau turbūt daugiau, nei galėjau per dešimt metų. Buvo daug pamąstymų, bet dabar didžiuojuosi savim ir stebiuosi, kaip greitai ir tinkamai prisitaikiau bei adaptavausi prie visko, ką man paserviravo gyvenimas.

Ir svarbiausia, į 27-sius metus žengiu su didžiausia šypsena ir jauduliu, nes po ilgo laiko, vėl metu sau milžinišką iššūkį ir artėju prie savo vienos didžiausių gyvenimo svajonių išpildymo. Jums dėkoju už buvimą ir palaikymą ten toli už ekranų, bet arti energetiškai, kai to reikia!“ – rašė M.Daikerytė.

Žmonės.lt susisiekus su Milita ir pasiteravus, apie kokį didelį iššūkį ji užsiminė savo socialiniuose tinkluose, moteris išliko paslaptinga. Tačiau patikino, kad naujienas iš savo varpinės pateiks jau labai greitai.

„Šiai akimirkai mano galvoje tik vienas, labai tikslingas ir aiškus noras, o koks jis – visi pamatys jau visai netrukus“, – sakė M.Daikerytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas