Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Kuzminskas 35-metį sutiko Graikijoje su šeima: šventės proga – palinkėjimas visiems

Krepšininkas Mindaugas Kuzminskas spalio 19-ąją šventė ypatingą jubiliejų – 35-ąjį gimtadienį. Šią progą krepšininkas paminėjo su artimiausiais draugais ir šeima.
Mindaugas Kuzminskas  su šeima
Mindaugas Kuzminskas su šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Spalio 19-ąją atdundėjusį 35-metį Atėnų AEK klube žaidžiantis M.Kuzminskas sutiko Graikijos sostinėje Atėnuose, Flisvos Marina esančiame restorane.

Nors 35-ojo gimtadienio proga M.Kuzminskas mėgavosi šventine vakariene su pačiais artimiausiais, krepšininkui linkėjimai ir sveikinimai skriejo iš viso pasaulio. Praūžus šventiniam šurmuliui, Mindaugas instagrame nepamiršo padėkoti už šiltus žodžius.

„Ačiū Jums už Jūsų sveikinimus iš viso Pasaulio ir galimybę jaustis ypatingai! Nors, tiesą sakant, jaučiuosi taip kasdien. Vienas bičiulis palinkėjo „turėti dalykus, kurių negali nusipirkti“. Pagalvojau, kad visa tai ir turiu – mylinčią šeimą, sveikus artimuosius ir nedaug, bet tikrų draugų, kurie vis sugeba nustebinti...

Ir gyvenime nėra tinkamo laiko, yra tik DABAR. Tad švęskime gyvenimą, bendraukime ir mėgaukimės ne tik tam tikromis progomis, o DABAR, kiekvieną dieną. To mums visiems ir palinkėsiu“, – rašė M.Kuzminskas.

Taip pat skaitykite: Mindaugas Kuzminskas pirmą kartą su šeima pozavo žurnalo viršeliui: „Dabar – geriausias mano laikas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito