Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mindaugo Stasiulio gyvenime – pokyčiai: paaiškėjo, ką veiks likęs be laidos „Gero vakaro šou“

Neseniai išaiškėjo, kad TV veido Mindaugo Stasiulio žiūrovai nebeišvys laidoje „Gero vakaro šou“. Tačiau jo gerbėjams nusiminti nereikėtų: žinomas vyras televizijos nepalieka.
Mindaugas Stasiulis
Mindaugas Stasiulis / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

TV3 televizija kol kas oficialaus pranešimo spaudai dėl naujos Mindaugo Stasiulio darbo vietos neišplatino. Tačiau eteryje jau sukasi anonsai, iš kurių galima suprasti, kad Mindaugas Stasiulis nuo rudens taps žaidimo „galVOK“ dalimi.

Laidos „galVOK“ vienos iš dviejų komandų kapitonas yra Mantas Katleris. Ilgą laiką jo priešininkas buvo Marijus Mikutavičius. Po to jo vietą užėmė Vytautas Mikaitis. Panašu, kad nuo rudens V.Mikaičio vietą užims M.Stasiulis.

Tai – ne vienintelė televizijos laida, kurioje darbuosis M.Stasiulis. Žinomas vyras ir toliau užims vedėjo pareigas muzikiniame projekte „X Faktorius“.

Žmonės.lt primena, balandžio mėnesį išaiškėjo, kad drauge su M.Stasiuliu „X faktoriuje“ dirbęs Mindaugas Rainys palieka TV3 televiziją. Taigi, jo žiūrovai šiame televizijos projekte šalia M. Stasiulio nuo rudens nebeišvys.

Naują sezoną televizijos laida „Gero vakaro šou“ pasitiks atsinaujinusi. O receptą, kaip puikiai ir, svarbiausia, (ne)pakartojamai linksmai praleisti vakarą, nuo šiol kurs nauja vedėjų pora: TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius ir dainininkė Monika Liu.

„Sulaukti pasiūlymo prisijungti prie laidos man buvo tikras siurprizas. Tikrai ilgai neužtrukau, kol atsakiau „taip“. Pagalvojau, kad turiu nerti į šią avantiūrą – kitu atveju tikrai gailėčiausi. Tuo labiau, kad nieko panašaus dar nesu dariusi. Tai bus visiškas mano debiutas: pirmą kartą pati kalbinsiu savo kolegas ir mesiu jiems muzikinius iššūkius! Manau, kad to Lietuvos televizijose dar niekas nedarė“, – sakė Monika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi