Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mitybos ekspertė Indrė Trusovė susilaukė antros atžalos: sūnų pavadino Denu

Pirmadienį sveikos mitybos ekspertė Indrė Trusovė socialiniame tinkle pranešė džiugią naujieną. Jos šeimą papildė dar viena atžala.
Indrė Trusovė
Indrė Trusovė / Organizatorių nuotr.

Džiugia žinia Indrė pasidalijo feisbuke, šalia įrašo ji atskleidė, kad pagimdė berniuką. Jam šeima suteikė kiek neįprastą vardą – Denas. Manoma, kad iš graikų kalbos kilęs vardas reiškia „dieviškas medis“.

I.Trusovė pasakojo, kad berniuko vardą šeima jau buvo sugalvojusi, kai laukėsi pirmosios atžalos: „Kai dabar pastojau, galvojome apie įvairius vardus, bet likome prie to, kuris patiko prieš 7 metus – Deno.“

15min Indrė pasakojo, kad jai buvo atlikta Cezario pjūvio operacija Antaklanio ligoninėje, viskas praėjo sklandžiai, šiuo metu ji jaučiasi puikiai.

„Buvo suteikta visa pagalba, nėra kuo skųstis. Buvo šiek tiek sunku psichologiškai, nes vyras galėjo palydėti tik iki ligoninės durų. Toliau gydytojai liepė pildyti anketą, matavo temperatūrą, klausė, ar nebuvau kur nors išvykusi. Kiekvienai netrukus gimdančiai moteriai buvo daromas koronaviruso testas. Ne su tokia nuotaika norėjosi gimdyti, bet darbuotojai darė viską, kas jų rankose, tai labai džiugu“, – pasakojo Indrė.

Anksčiau 15min kalbinta moteris prisipažino, kad pirmojo nėštumo metu patyrus toksikozę, buvo šiek tiek baisu vėl pastoti. Vis dėlto antras vaikas buvo ilgai planuotas ir lauktas. Vos tik sužinojusi, kad netrukus šeimą papildys dar vienas narys, ji labai nustebo.

„Pagalvojau, kas dabar bus, darbai, projektai juk nestovi vietoje“, – juokėsi Indrė.

Vos sužinojusi naujieną, Indrė nieko nelaukusi pranešė savo vyrui. Tai buvo puiki dovana 6-tų vestuvių metinių proga.

„Buvo rugpjūčio mėnuo, liko vos dvi dienos iki metinių ir pajutau, kad man negera. Tuo metu vyras buvo sporto salėje, o kai grįžo, iš karto įteikiau jam dovaną – dovanų maišelį su nėštumo testu. Abu apsiverkėme iš džiaugsmo“, – prisiminė Indrė.

Tiesa, moteris jau augina 5-erių dukrą Amandą. Pirmasis jos nėštumas buvo itin sunkus, kankino nuolatinė migrena, silpnumas, vėmimas. Šį kartą Indrė pasakojo taip pat jautusi tokius pačius toksikozės simptomus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas