Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mokinukių“ flirtas – linksmoje „Skylė sienoj“ laidoje

Ilgąjį švenčių maratoną poilsiavusi nutrūktgalviška TV3 laida „Skylė sienoj“ naujuosius – jaučio – metus pasitinka su pačiomis žaviausiomis teodorėmis – visų mylimomis „Mokinukėmis“!
„Mokinukės“
„Mokinukės“ / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Išaugusios į dailias merginas Irūna, Ineta ir Kristina nepabūgs priimti savo priešininkų „Kovinės Liudmylos“ vaikinų iššūkio pasitaškyti „Skylės sienoj“ baseine. Žaviųjų merginų drąsos nė kiek nesumažins „Kovinės Liudmylos“ karių – Aro, Tichono ir Mindaugo komandos atgabentas talismanas ir kovos įrankiai!

„Nenuostabu, kad susikovus trims vaikinams ir tokios pačios sudėties merginoms įsivyraus flirto nuotaikos“, – šypsosi TV3 laidos „Skylė sienoj“ vedėja Aistė Paškevičiūtė.

O dar „Mokinukių” prisipažinimas, kad užaugusios norėtų tapti žmonomis ir mamomis... Šnekos šnekom, tačiau gavusios naują „Skylės sienoj” dar neregėtą užduotį – sienelę įveikti su priešininkų komandos nariu, – merginos, regis, imsis veiksmų...

Prasidės apsikabinimai su priešininkais, siūlymai pasikeisti telefono numeriais ir net keisčiausi pasiruošiamieji veiksmai pasislėpus po rankšluosčiais!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito