Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Monika Marija ir Dovydas Laukys – apie santykių pradžią, vestuves ir jauną meilę

Atlikėja Monika Marija Paulauskaitė-Laukė ir aktorius, prodiuseris, dainininkas Dovydas Laukys apie savo santykius žiniasklaidai daug neatviravo. Pernai metais susituokę, nors iki tol garsiai nekalbėję, kad yra pora, šiandien jiedu švyti santykiuose ir yra pasiruošę atsakyti į klausimus, ką ir padaro pokalbio su 15min metu.

Viena paslaptingiausių pramogų pasaulio porų Monika Marija Paulauskaitė-Laukė ir Dovydas Laukys atvėrė duris į savo santykių užkulisius. Pernai metais susituokę ir iki tol viešai nesiskelbę, kad draugauja, šiandien pora jau gali atviriau kalbėti apie praėjusius įvykus.

15min jie papasakojo savo pažinties ir romantinių santykių istoriją bei pristatė kartu kurtą dainą.

Visų pirma sužavėjo balsas

Kaip pasakojo Dovydas, visų pirma jį sužavėjęs ne kas kitas, o Monikos Marijos balsas. Kaip tik jam laimėjus „X faktorių“, o Monikai Marijai – „Lietuvos balsą“, Dovydas internete išgirdo vieną jos atliktą dainą, kuri jam smarkiai įsirėžė atmintin.

„Monika ten tokia susisukus, brazgina tą gitarą… O aš žiūriu, klausau, jaučiu, kaip kūnu eina šiurpuliukai. Tada tą dainą išsisaugojau ir leisdavau ją, kai bėgiodavau“, – prisimena D.Laukys.

„O aš kaip tik tada tą dainą ištryniau, nes tame klipe tikrai nekaip atrodžiau. Ir prie bendro profilio jau nelabai žiūrėjosi, – juokėsi Monika. – Bet Dovydas atėjo ir sako: aš turiu, esu ją išsisaugojęs.“

Tačiau tai dar nebuvo poros romantinio kelio pradžia. Tuomet abiejų iš jų širdys dar buvo užimtos, tad savo laiko reikėjo palaukti. Ir jis išaušo – prabėgus apie metams ar daugiau Dovydas su Monika susitiko renginyje ir išsišnekėjo apie gyvenimo peripetijas. Kaip juokėsi jiedu, svarbiu faktoriumi suartėti tapo ir tai, kad mėgstamiausias jų yra tas pats restoranas. Ten jie ir susitiko užkąsti.

„Viskas buvo labai lengva, labai paprasta. Atrodo, kad su kai kuriais žmonėmis tu atsimuši į bendravimo sieną: susipažįsti ir pasieki tokią ribą, kur arba jau nebenori, arba nebeturi apie ką kalbėti, arba kai kurių dalykų tam žmogui tiesiog nenori pasakoti. Su Dovydu tos ribos taip ir nepriėjome“, – džiaugėsi Monika.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija ir Dovydas Laukys
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija ir Dovydas Laukys

Ji pridūrė, kad jų draugystės laikotarpis iki vestuvių buvo gana trumpas, bet tam buvo priežasčių. „Į Dovydą negalėjau žiūrėti kaip į vaikiną. Dėl to ir nusprendėme nebūti vaikinu ir mergina 10 metų, o būti iki galo – vyru ir žmona“, – sakė atlikėja.

Smerkiančių nebijojo

Poros vestuvės buvo privačios, netgi be giminių. Visa tai dėl romantiškos idėjos puoselėjimo ir spontaniško noro žengti naują gyvenimo žingsnį.

Paklausta, ar nebijojo skeptiško šeimos ir visuomenės žvilgsnio dėl esą paskubėtų vestuvių, Monika Marija teigė atvirkščiai.

„Galbūt kam nors būsime pavyzdys, kad kartais nereikia abejoti ir geriau save pažadėti, to pažado laikytis, o ne bandyti, galvoti, o gal galėjo būti kitaip, kodėl tai darome ir pan. Galbūt, jeigu būtume tik draugavę ir gyvenę kartu, dabar jau būtume išsiskyrę...“, – svarstė Monika.

Visgi pora buvo priėmusi sprendimą tuo metu apsitverti tylos siena nuo sekėjų ir žiniasklaidos. Taip jie siekė išsaugoti gražų ryšį, kurio tuo metu nesinorėjo rodyti niekam, kam nereikia.

„Mūsų meilė yra dar jauna ir supernaivi. Mums ji nejuokinga, žmonėms, kurie joje, tai nėra juokinga, jiems tai visas pasaulis, todėl jo nedalijome“, – sakė D.Laukys.

Beje, po vestuvių porai reikėjo užsidaryti tarp keturių sienų dėl karantino. Nors daugeliui santykių tai tampa didžiuliu išbandymu, Monika Marija ir D.Laukys teigė, kad jiems iš to buvo vienas malonumas.

Kaip Dovydui ir Monikai Marijai sekasi kartu buityje, o kaip – muzikoje? Kokius jausmus jiems reikėjo išgyventi šokių projekto metu, kai daugybę laiko praleisdavo kitų partnerių rankose? Apie tai ir dar daugiau klausykite visą pokalbį su pora:

VIDEO: Šeimyninis duetas Monika Marija ir Dovydas Laukys pristato pirmąją dainą kartu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas