Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Monika Ra – oficialiai laisva: atskleidė skyrybų su milijonieriumi priežastis

Apie problemas santuokoje ir artėjančias skyrybas socialiniuose tinkluose išgarsėjusi Monika Ra prakalbo dar prieš keletą metų, o gegužę skyrybų byla pagaliau pasiekė teismą. Dabar moteris džiaugiasi pagaliau pradėjusi naują etapą ir tapusi oficialiai laisva.
Monika Ra
Monika Ra / Asmeninio albumo nuotr. ir stop kadras
Temos: 2 Santykiai Skyrybos

Monika Ra ir garsaus verslininko sūnus Erikas Rachinšteinas susituokė 2015-ųjų gruodžio 31-ąją. Tačiau jų santuoka tęsėsi mažiau nei dešimt metų.

Dabar LNK televizijos laidoje „Bučiuoju. Rūta“ socialinių tinklų specialistė atskleidė, kad jau išsiskyrė oficialiai, ir prakalbo apie skyrybų priežastis.

„Mūsų santykiuose buvo viena labai didelė problema – jis turėjo viską, o aš bandžiau viską uždirbti pati. Kai mane vis bandė stabdyti, aš tapau nelaiminga“, – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ sakė Monika Ra.

LNK stopkadras/Monika Sesickaitė-Monika Ra
LNK stopkadras/Monika Sesickaitė-Monika Ra

Žmonės.lt primena, kad Monikos Ra ir Eriko Rachinšteino skyrybų byla Vilniaus miesto apylinkės teismą pasiekė 2024-ųjų gegužę.

Teismo duomenimis, santuoką nutraukti kreiptasi abiejų sutuoktinių bendru sutarimu. Ištuokos procesas buvo nagrinėjamas rašytinio proceso tvarka, taigi teismo salėje dabar jau buvusiems sutuoktiniams susitikti nereikėjo.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Ra
Asmeninio albumo nuotr./Monika Ra

Monika Ra ne kartą kalbėjo apie jos santuoką persekiojančias problemas.

„Šiuo metu išgyvenu nuostabų gyvenimo etapą – džiaugiuosi gyvenimu ir jo teikiamomis galimybėmis. Kodėl? Nes man reikia erdvės, darbo, naujų patirčių ir projektų.

Vyras norėjo, kad būčiau namų šeimininke, bet po kelerių metų aš supratau, kad išsekau vaidinti modelį, kuris mane „žudo“. Šiuo metu esu susikoncentravusi į laisvę, neieškau naujos meilės. Aišku, sakoma, kad kai neieškai, tai ima ir nutinka, tai laikau „čiurikus“, kad man taip nebūtų“, – Žmonės.lt 2023 metų pabaigoje sakė Monika Ra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas