Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Monika Šalčiūtė kartingo lenktynėse pranoko būrį gražuolių – aplenkė visas

Vilniuje esantis Plytinės kartodromas yra seniausiai veikiantis kartodromas Lietuvoje. Netikite? Antradienio popietę kartodromas atšventė 49-tąjį gimtadienį. Į griausmingą šventę susirinko būrys vairavimo aistruolių, tarp jų – ir gražios moterys.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

49-ojo gimtadienio šventės proga Plytinės kartodrome susirinko vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ narės, dainininkės Rasa Kaušiūtė ir Ingrida Kazlauskaitė kartu su visa merginų grupe „Girls only“, aktorė Lina Brazinskaitė-Tupivskovienė, medalių kūrėja Irina My My, Monika Šalčiūtė ir nemažai kitų žinomų merginų.

Merginos įrodė, kad gražios gali būti ir greitos – joms surengtos kartingo lenktynės. Kartu lenktyniavo ir „Miss Racing“ rinkimų iniciatorės – vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ narės.

Po įtemptos kovos paaiškėjo, kad greitos visos, bet greičiausia – Monika Šalčiūtė. „Antrą vietą užėmusią merginą aplenkiau visa sekunde – čia labai daug“, – bendraudama su Žmonės.lt sakė Monika.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Šalčiūtė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Šalčiūtė

Anksčiau ji jau yra išbandžiusi kartingus, tačiau šis kartas, sako, buvo sudėtingas: „Buvo labai šalta, šlapia, taip paslidinėjau! Buvo dar dvi labai greitos merginos, tai kaip įmanydama stengiausi jas aplekti.“

Tiesa, bent kol kas M.Šalčiūtei kartingo vairas – kone vienintelis, prie kurio gali sėsti. Anksčiau vairavimo kursus lankiusi mergina kol kas taip ir neturi vairuotojo pažymėjimo, tačiau tikino, kad mokslus pratęs ir vairavimo egzaminus laikys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas