Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moterys meluoja geriau“ aktorius N.Gadliauskas – apie Robertėlio nuotykius ir aplinkinių reakcijas

Spalio 23-iąją į eterį sugrįžta kultinis serialas „Moterys meluoja geriau“! Žiūrovų pamėgtas ir jau lietuviška klasika tapęs serialas pradeda 17-ąjį savo sezoną, o ypač kitoks jis bus vienam iš pagrindinių herojų – Robertėliui. Kas jo laukia šįkart?!

Praėjusio sezono finalas žiūrovams paliko ne vieną klausimą – kamgi atiteks dvaro ponios Kristinos (akt. Kristina Kazlauskaitė) palikti turtai? Būtent ši intriga taps žiežirba naujojo sezono siužeto linijoms.

Netikėti siužeto vingiai palies ir Robertėlį (akt. Nerijus Gadliauskas). Mamos sūnelio etiketę per eilę metų užsitarnavęs vyriškis šiame sezone tikrai nenuobodžiaus... Toli gražu! Jo gyvenimo laukia ryškūs ir netikėti pokyčiai.

TV3 nuotr./17-to „Moterys meluoja geriau“ sezono akimirka
TV3 nuotr./17-to „Moterys meluoja geriau“ sezono akimirka

Prieš serialo startą N.Gadliauskas sutinka kiek praskleisti paslapties šydą apie savo kuriamą Robertėlį. Anot aktoriaus, šiame sezone jo personažo laukia neįprasti nuotykiai.

„Mano personažas kiekviename sezone išgyvena skirtingus nuotykius – buvau ir policininku, ir statybininku, ir siuvėju. Aplinkybės keičiasi nuolat – monotonijos tikrai nėra. O šis sezonas mano personažui taps dar kiek labiau ekscentriškas. Nenoriu nieko išduoti – palikime intrigą“, – kalba Robertėlį įkūnijantis N.Gadliauskas.

Jau daugiau nei dešimtmetį vieną ryškiausių vaidmenų televizijoje kuriantis aktorius neslepia – pasirodo, kartais jis ir pats sulaukia įvairaus dėmesio dėl Robertėlio žygdarbių „Moterys meluoja geriau“ pasaulyje!

TV3 nuotr./17-to „Moterys meluoja geriau“ sezono akimirka
TV3 nuotr./17-to „Moterys meluoja geriau“ sezono akimirka

„Atpažįstamumo dalykas yra, bet mes, lietuviai, esame santūrūs, tad tai nevyksta įkyriai. Jei žmonės ir atpažįsta, jie netampo manęs už skvernų. Kartais, pamatę mane, vaikai šnabždasi tarpusavyje. Tokių atvejų tikrai būna. Yra ir senas klausimas: „Ar tikrai toks durnas, kaip seriale?“ Kai taip paklausia, sakau, kad tikrai taip“, – juokiasi N.Gadliauskas.

Tiesa, aktoriui taip pat teko girdėti, kad tuomet, kai Robertėlis tapo policininku, šios profesijos atstovai nelabai tuo apsidžiaugė...

„Sakė, kad gal nereikia jų diskredituoti... Nors mes neturėjome minty tokios idėjos – taip jau išėjo“, – su šypsena prisimena aktorius.

Anot N.Gadliausko, naujojo sezono filmavimas, kurio metu susitinka su senais kolegomis, jam teikia didžiulį pasimėgavimą. Aktoriaus teigimu, svarbiausia, kad tokį pat džiaugsmą jaustų ir visi „Moterys meluoja geriau“ istorijų išsiilgę žiūrovai.

„Filmavimas – jau ne visai darbas, o labiau vasarinis pasimatymas su artimais ir pasiilgtais žmonėmis. Buvimas su artimais kolegomis man teikia daug džiaugsmo. Tikiuosi, kad visa tai džiaugsmo suteiks ir žiūrovams. Kuo daugiau to bus, tuo smagiau ir man, ir visiems kitiems kūrėjams“, – tvirtina aktorius.

Kartu su N.Gadliausku televizijos ekranuose žiūrovai išvys ne tik įprastą aktorių kolektyvą – Ingą Norkutę (Meda), Ramūną Rudoką (Marijus), Vitaliją Mockevičiūtę (Galina), Inetą Stasiulytę (Natalija), Gintarę Latvėnaitę (Jūratė) ir kitus – bet ir naujų veidų su jų sukurtais veikėjais.

Serialo „Moterys meluoja geriau“ 17-ojo sezono premjera – spalio 23 d. nuo 21 val. per TV3 televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento