Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkė – apie didžiausią silpnybę ir mitybos principą, kuris padeda palaikyti figūrą

Žinoma dainininkė ir verslininkė Natalija Bunkė savo charizma, drąsa bei talentu žavi didelį būrį gerbėjų, o savo kulinariniais atradimais – ir didelę armiją sekėjų socialiniuose tinkluose. Garsi moteris prabilo apie savo mitybą – išdavė, kam jaučia didžiausią silpnybę bei pasidalino paslaptimi, kuri padeda palaikyti puikią figūrą.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Sauliaus Čirbos nuotr.

Žinoma Lietuvos dainininkė laidoje pasakoja, kad gaminti jai patinka, tačiau kulinarinius darbus su vyru Edgaru namuose pasiskirsto pagal pomėgius ir sugebėjimus.

„Grilinti labiau patinka Edgarui. Matote, norint iškepti gerai steiką arba jautieną, vis tiek reikia žinoti, kaip tą padaryti teisingai. Tuo tarpu aš kartais mėsą grilyje perkepu. Tačiau namuose, viduje, gaminu dažniausiai aš. Nebent reikia atlikti kažkokius vyriškus darbus. Pavyzdžiui, perkirsti per pusę vištą“, juokiasi N.Bunkė.

Renginio organizatorių nuotr./Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus
Renginio organizatorių nuotr./Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus

Atlikėja pasakoja, kad dažniausiai savo namuose maisto atsargomis stengiasi pasirūpinti iš anksto: „Vištas mums užaugina Edgaro mama. Vienam kartui pasiimame jų apie dvidešimt. Tuomet jas užmarinuojų, užvakumuoju ir užšaldau. Tai dabar turiu visą šaldiklį vištų – žiemai tikrai esame pasiruošę.“

Garsiai dainininkei svarbu, kad maistas būtų ne tik paprastas, bet ir labai skanus. Todėl ji tiek save, tiek ir šeimos narius mėgsta palepinti ir kaloringesniais patiekalais. Ne veltui socialiniuose tinkluose su sekėjais pasidalintas jos atrastas bulvyčių paruošimo receptas sulaukė žaibiško įvertinimo.

„Šių bulvyčių nepatariu valgyti toms, kurios laikosi dietos ar detokso programų, tačiau rezultatas jas paruošus – tiesiog tobulas“, laidoje kalba N.Bunkė.

Sauliaus Čirbos nuotr./Natalija Bunkė
Sauliaus Čirbos nuotr./Natalija Bunkė

Ne paslaptis, kad žinoma moteris daug koncertuoja. Dėl šios priežasties „nuodėmingesniais“ patiekalais jai tenka pasilepinti ne tik namuose, bet ir ilgai keliaujant iš vienos koncerto vietos į kitą.

„Būna, kad norisi ir kokio mėsainio, ir, žinoma, kebabo. Labai juos mėgstu, bet paskutiniu metu retai valgau. Būna nukrypimų, bet pati stengiuosi susilaikyti, nes kitais metais, vasario mėnesį, „Žalgirio“ arenoje manęs laukia didysis koncertas. Ir aš, žinoma, noriu atrodyti gerai“, ­pasakoja atlikėja.

O palaikyti puikius kūno linkius Natalijai padeda vienas paprastas principas: „Dažnai iš savo raciono „išmetu“ pusryčius. Aš baigiu vagyti maždaug 20 valandą vakaro, keliuosi 10 valandą ryto, o kol susiruošiu ir nuvažiuoju į darbą, taip išeina, jog valgau tik pietus. Tokiu būdu išeina laikytis protarpinio badavimo.“

Kulinarinių atradimų ir atvirų pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ – išskirtinių patiekalų bei intriguojančių istorijų projektas, kuris įkvepia žiūrovus atrasti dar negirdėtų ar primirštų patiekalų receptus, susipažinti su jų gamybos procesu, sužinoti maisto paruošimo paslaptis bei pasiklausyti atvirų ir išskirtinių žinomų žmonių pasakojimų.

Pirmoji šio sezono „Virtuvės istorijų“ laida – jau šį šeštadienį, 10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai