Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

N.Bunkė – apie debiutą Palangos lenktynėse su avarija ir prarastą licenciją: „Karjerą baigiau“

Į šeštadienį Palangoje vykstančias 25-ąsias „Aurum 1006 km“ lenktynės atvyko gausus greičio entuziastų. Pasigrožėti sportiniais automobiliais ir įnirtinga kova progos nepraleido ir dainininkė, verslininkė Natalija Bunkė. Prieš dešimtmetį moteris ir pati išbandė šią trasą, kuriai ruošdamasi net patyrė avariją. Tačiau šis įvykis jos neišgasdino – viską prisimena su šypsena.
Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus, Aistė Antakaitytė Matukaitė
Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus, Aistė Antakaitytė Matukaitė / Eriko Ovčarenko ir socialinių tinklų nuotr.

Atlikėja Natalija Bunkė saulėtą šeštadienio popietę Palangoje leido stebėdama įnirtingą „Aurum 1006 km“ lenktynių kovą. Žmonės.lt moteris atskleidė, kad palaiko „Dynami:t“ komandą, kurios sudėtyje prieš dešimtmetį pasirodė ir pati.

„Palaikau „Dynami:t“ komanda, kurioje ir pačiai teko važiuoti. Na, o dabar jie mane laiko savo talismanu, bet šiandien jau nebeužsidėjau jų marškinėlių, bet kvalifikacijos etape garbingai juos vilkėjau“, – su šypsena sakė N.Bunkė.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žinomi veidai lenktynėse
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žinomi veidai lenktynėse

Dar prieš prasidedant finaliniam lenktynių etapui, moteris savo socialiniuose tinkluose pasidalijo įrašu, kuriame prisiminė savo patirtį „Aurum 1006 km“ trasoje. Tarp gausybės linksmų nuotraukų buvo ir asmenukė su apvirtusia mašina.

„Aš tada dėl šių lenktynių net išsilaikiau lenktynininkės licenciją. Mes treniruodavomės Nemuno žiede, nes šiai avantiūrai reikia tikrai gerai pasiruošti, tačiau treniruotėje patyrėme avariją. Aistė Antakaitytė Matukaitė apvertė automobilį, o aš tik šalia sėdėjau. Vis tiek likome pozityvios, buvo nepaprastai smagu“, – kalbėdama su Žmonės.lt juokėsi N.Bunkė.

Taip pat skaitykite: Natalija Bunkė per „1000 km lenktynių“ treniruotę patyrė avariją

Tiesa, patirta avariją komandos neišgąsdino ir atlikėja sėkmingai užbaigę trasą. O drauge su ja važiavusi A.Matukaitė vėliau dar keletą metų atstovavo „Dynami:t“ komandą.

Stop kadras/Natalija Bunkė ir Aistė Antakaitytė Matukaitė
Stop kadras/Natalija Bunkė ir Aistė Antakaitytė Matukaitė

„Nepaisant avarijos, neišsigandome ir vis tiek sudalyvavome. Man net nebuvo kelio atgal, aš sutikau eiti iki galo, todėl turėjau vykdyti tą pažadą. Aš esu žodžio žmogus. O Aistė vėliau net aštuonis metus dar važiavo, o dabar toje komandoje jos vyras. Na, o aš savo karjerą lenktynėse baigiau“, – teigė pašnekovė.

Pasiteiravus, ar ne gaila saulėto paplūdimio šeštadienio popietę iškeisti į lenktynes, moteris sakė, kad pastarosios – viena iš linksmiausių pramogų Palangoje.

„Oi ne, mums čia labai fainai ir kiekvienais metais atvažiuojam. Visada smagu sugrįžti kaip turistautojai. Man tai labai smagus renginys, juk kiekvienais metais lenktynės buvo viena iš smagiausių vasaros švenčių Palangoje“, – užtikrintai sakė Natalija.

Lenktynių patirtis N.Bunkei suteikė progą į trasoje vykstančius įvykius žiūrėti visai kitokiomis akimis. Nors pati licenciją važiuoti lenktynėse jau prarado, tačiau įgytos žinios liko.

„Aš tikrai nesu ekspertė, bet suprantu visas taisykles. Žinau, kodėl šiandien važiavo vieną ratą, vakar du ir panašiai. Nusimanau, kodėl tai vyksta. Tos bazinės žinios liko nors jau dešimt metų nedalyvauju, o tai reiškia, kad licencija jau anuliuota“, – Žmonės.lt išdavė N.Bunkė.

Natalija neslėpė, kad pati nėra didžiausia greičio gerbėja, vis gi, yra tekę susimokėti už jo viršijimą. Tačiau žinoma moteris net ir tokiose situacijose išlieka pozityvi – supranta, kad neklystančių nėra.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žinomi veidai lenktynėse
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žinomi veidai lenktynėse

„Esu gavusi nuobaudų tiek už greičio viršijimą, tiek už automobilio pastatimą ne vietoje. Būna visko, būna nusižengiame. Juk ne dievai esame, bet stengiamės tyčia nenusižengti“, – kalbėjo moteris.

Ji taip pat išdavė, jog dabar ji stengiasi pati prie vairo nesėsti. Natalijai maloniau, kuomet ją veža vyras Edgaras Eidėjus.

„Jei galiu, stengiuosi pati nevairuoti, nes noriu, kad vyras tai darytų. O šiaip aš nesu didelė greičio mėgėja, nes esu už saugumą. Stengiuosi saugoti save“, – sakė ji.

N.Bunkė patikino, kad savo adrenalino dozę ji gauna scenoje, o visokie atrakcionai ar kitos ekstremalios pramogos – ne jai.

„Scenoje yra užtektinai adrenalino. Mano sūnus labai mėgsta atrakcionus visokius, o man to būtų per daug. Užtenka scenos man, nes ten lipant gali pasidaryti net bloga. Tikrai gali atidaryti visus kampus“, – juokdamasi teigė dainininkė.

Toks Natalijos Bunkės atsakymas gali nustebinti, juk moteris scenoje sukasi jau ilgus metus. Tačiau ji užtikrino, kad jaudulys niekur nedingo.

„Patikėkit manimi, pirmą kartą lipant į „Žalgirio“ areną vertėsi visi viduriai“, – su šypsena Žmonės.lt sakė Natalija Bunkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas