Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkė šeimininkavo restorane: mylimajam Edgarui patiekė prabangią staigmeną

Kauno gurmanai gali džiūgauti – nuo šiol norint paragauti šviežių jūros gėrybių nebereiks važiuoti į Vilnių ar Klaipėdą. Trečiadienio vakarą Kauno senamiestyje atidarytas „Foxes grill & Lobster“ restoranas, o išskirtiniais jūros gėrybių patiekalais pirmieji mėgavosi kviestiniai svečiai.
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru

Atlikėja Natalija Bunkė renginyje pasirodė su mylimuoju, policijos pareigūnu Edgaru. Moteris neslėpė, kad mėgsta sukiotis virtuvėje ir naminiu maistu palepinti savo draugą. To pasekmė – papildomi kilogramai, kurie N.Bunkės visiškai nejaudina.

„Jūros gėrybės bus puiki dieta metant kilogramus“, – juokėsi Natalija. Dainininkė neslėpė, kad omaro iki šiol dar nebuvo gaminusi, tačiau tai išbandė naujame restorane.

„Virtuvėje esu ne naujokė. Mėgstu karališkas krevetes. Tiesa, omarų nesu gaminusi. Tai nėra pigus patiekalas ir, matyt, ne kiekviena šeimininkė gali gauti šviežią omarą. Pažadu, jei pavyks nusipirkti šviežią omarą – pabandysiu pagaminti“, – teigė N.Bunkė.

Natalija Bunkė naujame Kauno restorane
Natalija Bunkė naujame Kauno restorane

„Manau, kad iš esmės jūros gėrybių negalima sugadinti, nebent būtum visiška nevykėlė. Reikia česnako, sviesto. Šiandien patiekalai buvo patiekti su sūriu ir buvo nerealu. Turbūt visi žino, kad nesu kukli moteris – sutaršyčiau dar ne vieną omarą“, – juokėsi Natalija.

Atlikėja trečiadienio vakarą ir pati užsuko į restorano virtuvę. Ši zona dainininkei nėra svetima.

„Aš labai mėgstu gaminti. Tiesa, visiškai nemėgstu saldumynų. Mėgstu mėsos kepsnius. Pažiūrėkite į mano vyrą – jis tikrai nėra mažas. Jam reikia mažiausiai penkis kartus valgyti. Jis sportuojantis žmogus. Matote ir mane – gerokai priaugau svorio. Tiesą pasakius, net 10 kg. Tačiau visiškai dėl to neišgyvenu – maitinu vyrą ir valgau pati“, – juokėsi 35-erių atlikėja, neseniai prisipažinusi, kad Edgaras už ją 8 metais jaunesnis.

Restorano atidarymo akimirka
Restorano atidarymo akimirka

Lietuvoje tai jau trečiasis „Foxes“ tinklo specializuotas jūros gėrybių restoranas ir pirmasis Kaune. „Tai buvo sena mūsų svajonė“, – prisipažino restorano šeimininkai Aurimas Suika ir Artūras Jurčenko. Pagrindinis restorano meniu akcentas – Barenco jūros karališkasis krabas bei omaras.

Trečiadienį į šventinį atidarymą taip pat atvyko Erika Vitulskienė, Goda Alijeva, Mantas Wizzard, Gediminas Juodeika, Elvyra Monginienė, Elena Puidokaitė.

„Labai senai esu valgęs omarą JAV, tačiau ten jis buvo visiškai kitaip paruoštas, o šiandien buvo visiškai nauja patirtis. Nenoriu pataikauti, bet tai buvo skaniausia, ką teko ragauti iš jūros gėrybių. Man patinka pats tas žaidimas, kad valgymas tampa ritualu. Tai nėra tai, kad atsipjauni gabalą batono ar kotleto ir suvalgai. Šiuo atveju svarbu ne tik, tai ką valgei, bet ir kaip valgei“, – teigė Mantas Wizzard.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?