Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

N.Bunkė su šeima papuošė magišką Kalėdų eglę: ant jos – sūnaus kurtas žaisliukas

Nors iki Kalėdų liko dar daugiau nei mėnuo, tačiau dalis lietuvių jau pradėjo kurti šventinę nuotaiką. Tarp jų ir dainininkė, elektroninės parduotuvės „Home by NB“ įkūrėja Natalija Bunkė (38) – jos namuose nuo savaitgalio žėri įspūdinga eglė, ant kurios įsitaisė nykštukai, spragtukai ir kitos žvilgančios detalės. Moteris juokiasi, kad puošti žaliaskarę padėjo ne tik vyras Edgaras Eidėjus, sūnus Kristupas, bet ir katinas Maiklas.
Natalijos Bunkės Kalėdų eglutė
Natalijos Bunkės Kalėdų eglutė / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

Tamsėjant vakarams ir vis labiau spaudžiant šaltukui, namuose norisi susikurti jaukią aplinką. Todėl nenuostabu, kodėl kiekvieną vakarą vis dažniau ant žmonių balkonų, langų išvystame vis naujas lemputes ar kitokius šventinius papuošimus. O taip pat – ir eglutes.

Štai Natalija Bunkė jau nuo sekmadienio vakaro džiaugiasi kartu su šeima išpuošta Kalėdų egle. Kaip žinoma moteris atskleidė 15min, tokį laiką puošimui padiktavo ir įtempta darbotvarkė.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė

„Tai buvo vienintelė laisva diena be koncertų. Žinojau, kad kitu metu tiesiog neturėsiu laiko iki pat švenčių. Daug renginių, reikalų su elektronine parduotuve, reikia ruoštis kalėdinėms fotosesijoms, fotografuoti prekes...

Be to, norėjosi kalėdinės nuotaikos, kuri dabar jau tvyro ore ir kasdien labai džiugina“, – pokalbio metu šypsojosi Natalija, pridėdama, kad ir seniau niekada nepuošdavo eglutės Kalėdų išvakarėse – visada tai daro anksčiau.

Ant šiųmetės amerikietiško stiliaus N.Bunkės eglutės nutūpė raudonos spalvos dekoracijos – priešingai nei pernai, kada puošė pastelinėmis spalvomis.

Pati atlikėja 15min pasakojo, kad būtent amerikietiškas stilius jai yra priimtinesnis. Mat Natalija mėgsta gausiai dekoruotas eglutes, o subtilios skandinaviškos jai – ne prie širdies.

„Kasmet eglutės dekoracijų spalvą ir stilių padiktuoja nuotaika. Dažniausiai, jeigu vienais metais būna vienokia eglutė, tai kitais norisi šiek tiek kitokios“ – teigė ji.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

Pašnekovė taip pat paaiškino, kad rinkosi dirbtinę eglę, nes neturi galimybės puošti gyvos dėl namuose esančio grindinio šildymo, dėl kurio nuo eglutės itin greitai nubyrėtų visi spygliai.

„Kažkada puošiau gyvą, tai po dviejų savaičių iš jos nieko nebeliko. Be to, man gaila medžio, todėl vis dėlto jau antrus metus nusprendėme rinktis dirbtinę eglę“, – tikino atlikėja.

Kadangi eglę jau pirko pernai, šiemet reikėjo pasirūpinti tik žaisliukais ir kitomis dekoracijomis. Natalija visas puošmenas užsakinėjo dar rugpjūčio mėnesį, nes būtent tuo metu prekybininkai rūpinasi artėjančiu šventiniu sezonu. Paklausta apie kainas, atlikėja neslėpė pastebėjusi, kad puošybos reikmenys yra beprotiškai pabrangę.

„Jeigu seniau rankų darbo žaisliuką galėjai nusipirkti už penkis eurus, dabar to padaryti nebegalima“, – palygino N.Bunkė.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė namus papuošė Kalėdoms
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė namus papuošė Kalėdoms

Kalbėdama su 15min moteris juokavo, kad puošti žaliaskarę padėjo ne tik vyras Edgaras, sūnus Kristupas, bet ir katinas Maiklas.

„Kiekvienais metais Kristupas gamina savo žaisliuką ant eglutės. Šiemet jis piešė Senį Besmegenį“, – pasakojo pašnekovė.

Kalėdų atlikėja ir jos šeima laukia džiugiomis nuotaikomis, nes pavyko susidėlioti patogų grafiką. Be to, šventes tikisi sutikti su gausesne šeimyna.

„Neapsikrovėme darbais, tad labai laukiame švenčių ir norime sutikti su daugiau žmonių. Gal galės prisijungti tėvai. Pernai Kalėdos ir Kūčios buvo pačiame artimiausiame rate, tai gal jau bus kitaip“, – viliasi Natalija.

Praeitų metų Natalijos Bunkės eglė:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius