Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Namus parduodanti Gintarė Karaliūnaitė: „Jis prarijo ir mano gyvenimą, ir karjerą“

Atlikėja Gintarė Karaliūnaitė jau daugiau nei dešimtmetį gyvena statybų rūpesčiais. Vis dėlto neseniai ji sau pripažino, kad anksčiau teikę džiaugsmą, pastaruoju metu jie tapo kančia. Namą nusprendusi parduoti moteris dabar neslepia – dėl jo teko apleisti net dainininkės karjerą.
Gintarė Karaliūnaitė
Gintarė Karaliūnaitė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Scenoje, filmavimuose ir renginiuose dainininkė Gintarė Karaliūnaitė visuomet atrodo nepriekaištingai. Tačiau mažai kas žino, kad yra dar viena sritis, kur ši garsi moteris nardo kaip žuvis vandenyje. Namų pirkimas, pardavimas ir remontai – slapta atlikėjos aistra, kuri, bėdai prispaudus, laisvai galėtų virsti dar viena profesija.

Gintarė Karaliūnaitė prisipažino, kad jau 12 metų visą jos laisvalaikį ir pinigus praryja... statybos.

Kadaise įsigytas didelis namas virto „monstru“, dėl kurio ji apleido netgi dainininkės karjerą.

„Neseniai supratau: arba aš tą namą, arba jis mane. Nes tik nupjauni žolę, jinai atauga, kol sutvarkiau lauką, jau reikia tvarkyti vidų“, – nesibaigiančius rūpesčius vardina dainininkė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Namus parduodanti Gintarė Karaliūnaitė palieka pačios kurtas mozaikas: „Atėjo laikas pokyčiams“

Į nesibaigiančius statybų rūpesčius G.Karaliūnaitė įklimpo 2007-aisiais. Tuomet ji nusipirko dalinai užbaigtos statybos namą ir pradėjo iki šiol nesibaigiančius remontus. Iš pradžių samdžiusi statybininkus ir meistrelius ilgainiui Gintarė suprato: absoliučiai visus darbus ji gali pasidaryti pati.

Taip išmoko tobulai klijuoti tapetus, tinkuoti ir dažyti sienas, klijuoti plyteles, siūti užuolaidas ir daugybę kitų darbų. Išsamų jos pasakojimą žiūrovai išvys šį penktadienį LNK laidoje „KK2 penktadienis“.

Statybos ir remontai buvo virtę slapta aistra, kuri Gintarę džiugino daugybę metų. Tačiau neseniai dainininkei teko pripažinti, kad nuolatinė vergystė namui – labiau varginantis nei džiuginantis procesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas