Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė mėgavosi prabangiomis atostogomis vyrų kompanijoje: „Viską darome kartu“

Rugsėjo pabaigoje verslininkė bei atlikėja Natalija Bunkė su draugų kompanija išvyko itin lauktų atostogų. Vyras Edgaras Eidėjus, renginių organizatorius ir laidų vedėjas Saugirdas Vaitulionis bei vestuvių planuotojas Liutauras Galinis – kaip sako pati Natalija – tikra atostogų „svajonių komanda“, garantuojanti gerą laiką ir labai daug valandų juoko.
Natalija Bunkė mėgavosi prabangiomis atostogomis vyrų kompanijoje
Natalija Bunkė mėgavosi prabangiomis atostogomis vyrų kompanijoje / Asmeninio albumo nuotr.

Atlikėja pasakoja, jog savo atostogas visi rinkosi itin kruopščiai. Gerą aptarnavimą ir aukščiausią kokybę mėgstanti kompanija savo kelionėms visuomet išrankūs.

„Norėjome gražaus vaizdo, gero maisto, kalnų ir kokybiško poilsio, kadangi žinojome, jog iš viešbučio tikrai niekur neisim. Kelionių operatorius Coral Travel jau ne pirmą kartą padėjo išsirinkti geriausiai mūsų lūkesčius išpildysiantį viešbutį. Ir nors jis buvo visiškai užpildytas – erdvė tokia didelė, kad tų žmonių net nesijautė – net ir mano sekėjai manęs kasdien klausdavo, ar mes tame viešbutyje atostogaujame vieni.

Tobulas dalykas buvo tai, kad nors viešbutis ir Turkijoje, čia nebuvo jokių bufeto tipo vakarienių ar pietų – visą maistą galėdavai rinktis tik iš meniu, kas padėjo išvengti nereikalingo persivalgymo. Restoranai visi skirtingi, tad kasdien galėdavom išbandyti skirtingų virtuvių skonių. Mano visiškas favoritas – turkiška virtuvė ir sultingi jų avienos maltiniai ant iešmo“, – pasakoja prabangiame „Lujo“ viešbutyje Bodrume, Turkijoje viešėjusi Natalija Bunkė.

Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės atostogos
Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės atostogos

Vyriška kompanija Natalijos tikrai negąsdina – tai jau ne pirmoji jų kelionė kartu. Tačiau žinoma atlikėja pripažįsta, kad įtemptas darbų grafikas neleidžia išvykti kada panorėjus, tad ir atostogauja ji ne taip dažnai, kaip galėtų atrodyti.

„Esame ir puikūs draugai, ir kaimynai Palangoje, tad bendraujame tikrai dažnai. Prieš tai kartu viešėjome Maljorkoje ir Egipte. Turbūt labai gerai sutampa mūsų charakteriai, vieni kitų niekuo neapkrauname, bet viską darome kartu. Visada yra draugų, su kuriais keliauti būna sunkiau, bet su šia kompanija – geras laikas visada garantuotas. Darbų visada labai daug, atrodo, įsisuki į juos ir visai nebeturi laiko atostogoms. Turiu tikslą išvažiuoti pagulėti prie baseino bent kartą metuose. Ir nors norėtųsi žymiai daugiau – deja, dėl visų projektų ne visada išeina“, – pasakoja Natalija Bunkė.

Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės atostogos
Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės atostogos

Tuo tarpu Saugirdui Vaitulioniui šios atostogos buvo skirtos ne tik poilsiui. Antrą kartą prabangiame „Lujo“ viešbutyje Bodrume viešėjęs žinomas vyras šią vietą rinkosi ne šiaip sau – privatumas ir aukščiausio lygio aptarnavimas leido jam kokybiškai suderinti ir poilsį ir darbą.

„Liko paskutinės kelios dienos užbaigti mano pirmąją kulinarinę knygą, todėl ši kelionė virto tikromis „darbostogomis“. Kadangi jau netrukus knygą reikės priduoti į spaustuvę, rytais po pusryčių su kompanija, kol jie ilsėdavosi prie baseino, aš su kompiuteriu eidavau į pušų pavėsį ant gulto ir iki pietų visą laiką skirdavau rašymui. Na, o popiet jau prisijungdavau į kompanijos rutiną, kuri visas septynias dienas net ir nesikeitė: pietūs, baseinas, vakarienė, poilsis“, – juokdamasis pasakoja Saugirdas Vaitulionis.

Įkvėpimu būsimiems projektams šios atostogos tapo ir vestuvių organizatoriui Liutaurui Galiniui: „Vasara buvo intensyvus sezonas, todėl toks pabėgimas į nuostabiai gražią vietą leido pravėdinti galvą ir šimtu procentų atsipalaiduoti. Nuostabi, kalnų apsupta įlanka ir pušų giraitės tapo tobula ramybės oaze, padėjusia pasisemti įkvėpimo ir sugrįžti iš atostogų su nauja jėga ir naujomis idėjomis būsimiems renginiams.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento