Baro atidarymo būta išties smagaus. Šventiniam vakarui dirigavo renginių vedėjas Simonas Indrašius, koncertavo gyvo garso grupė „What box“, humoristinius pokštus laidė Mantas Bartuševičius, magiškus triukus rodė iliuzionistas Antonas Levrentjevas.
Vakarėlio metu svečiai vaišinosi gausiai patiektomis vaišėmis, kurių pagrindu tapo skirtingai paruoštos žuvys. Jų mielai ragavo ir viešumoje retai pasirodanti Laura Marčiulionis.
Nors gavusi kvietimą sudalyvauti naujo baro atidaryme L.Marčiulionis ir nedvejojo, ar dalyvauti, Žmonės.lt ji pasakojo skirtinguose klubuose bei restoranuose besilankanti išties retai.
„Mieliau laisvalaikį leidžiame Dubingiuose. Ten pas mus šventės vyksta, patys daug švenčių rengiame. Užtenka“, – šypsojosi ji.
Nors baro atidaryme moteris mielai vaišinosi žuvimi, sakė savo svečiams dažniausiai patiekianti ne žuvies, o grybų patiekalus.
„Aš svečius vaišinu grybais, grybais ir dar kartą grybais. Nesvarbu, yra jų ar ne, sezonas ar ne. Tik grybai! Dėl to šiandien vakarėlyje per ilgai ir neužsibūsiu – rytoj iš pat ryto važiuosime grybauti!“
Kaip dažnai ji grybauja? „Kada tik turiu laiko ir galimybę, visada. Turiu daug ypatingų receptų, kaip paruošti grybus. Mėgstamiausias receptas, turbūt, ant sviesto kepti baravykai su kokiom natūraliom Provanso žolelėmis ir juodais pipirais. Viskas!“, – atskleidė.
Apie „Tres Bar’acudos“
Pristatydami naująją vakaronių vietą sostinėje, baro „Tres Bar’acudos“ įkūrėjai, intriguodami sako, kad tai – tikrai ne žuvies restoranas.
„Tai – vieta, norintiems pavakaroti su bičiulių kompanija ir patiems sau susikurti šventę“, – sako baro, kurioje yra net septynios atskiros erdvės, vadovas Darius Malakauskas.
Ateityje bare planuojami gyvos muzikos, taip pat kultūriniai ir intelektualaus pobūdžio vakarai.