Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįleido Petruškevičiaus

Praėjusio penktadienio vakarą garsiam stilistui Mantui Petruškevičiui buvo užtrenktos populiaraus Kauno naktinio klubo „Exit“ durys.
M.Petruškevičiaus neįleido į naktinį klubą.
M.Petruškevičiaus neįleido į naktinį klubą. / „Scanpix“ nuotr.

Naujienų portalas 15min.lt pasiteiravo stilisto, kuo prasikalto garsenybė, kad klubo apsaugininkai taip nesvetingai pasielgė.

M.Petruškevičius patvirtino, kad į klubą penktadienio vakarą jo neįleido, tačiau dėl to esą nė kiek neišgyvena. Priešingai, džiaugėsi kita šaunia galimybe – klausėsi savo mylimos grupės „Saulės kliošas“ koncerto.

„Apie žemo lygio klubus nekalbu ir interviu apie tai neduosiu. Kaunas yra Kaunas, su visais savo pliusais ir visais minusais. Turiu galvoje klubo „Exit“ apsaugininkų trūkumus. Nesižeminau ir neklausinėjau, kodėl buvau neįleistas. Jiems būtų per didelė garbė gauti mano komentarą. Tegul tie, kurie manęs neįleido, pakomentuoja, kodėl taip pasielgė“, – kalbėjo populiarus stilistas.

„Kaune koncertavo mano mylima grupė „Saulės kliošas“, todėl esu be galo laimingas, kad galėjau pasiklausyti jų koncerto“, – vietoj to, kad eitų į klubą, M.Petruškevičius galėjo apsilankyti koncerte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento