Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nejuokingas R.Šilansko „šou“: pasirodymą nutraukė po kelių minučių, dalis žiūrovų atsiėmė pinigus

Anekdotų karaliumi tituluotas Raimondas Šilanskas sekmadienį publikos neprajuokino. Anaiptol – humoristo juokelių atėję paklausyti Skuodo rajono gyventojai liko nusivylę – Raimondas scenoje kalbėjo nerišliai, čia išbuvo vos kelias minutes ir galiausiai pasirodymą nutraukė.
Raimondas Šilanskas
Raimondas Šilanskas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Vasario 25-ąją, 13 val. Skuodo rajone, Lenkimuose vyko Raimondo Šilansko ir grupės „Husarai“ pasirodymas. Muzikantai čia savo darbą atliko be priekaištų, o humoristas scenoje užsibuvo vos 5 minutes.

15min pirmadienį susisiekus su Raimondu Šilansku, jis situacijos nekomentavo.

Koncerto organizatorius: Raimondas scenoje kalbėjo nerišliai

Įmonės, kuri organizavo „Husarų“ ir Raimondo Šilansko pasirodymą, vadovas teigė, kad tokia situacija jiems nutiko pirmą kartą.

„Raimondas scenoje išsilaikė iki 5 minučių. Aš pats buvau salėje, buvo susirinkę apie 100 žmonių. Negaliu pasakyti, kad jis buvo girtas. Bet kad jis buvo neadekvatus, tai tikrai. Raimondas pakalbėjo trumpai, nerišliai ir pats išėjo. O tada iškart jį išvežė vairuotojas ar jo vadybininkas“, – 15min pasakojo koncerto organizatorius.

Pasak jo, tiek pats organizatorius, tiek žiūrovai liko apstulbę. „Publika ėmė replikuoti, pasipiktino. Todėl „Husarai“ iškart grįžo į sceną ir bandė atėjusiems žiūrovams kompensuoti neišvystą Raimondo pasirodymą – dainavo ilgiau nei turėjo. O koncerto pabaigoje aš scenoje pasiūliau tiems, kurie liko vis tik nepatenkinti, grąžinti pusę sumos už bilietą. Bet ne visi pareiškė tokį norą“, – pasakojo vyras. Išankstiniai pasirodymo bilietai kainavo 6 eur, koncerto dieną – 7 eur.

Koncerto organizatorius sako patyręs ne tik finansinių, bet ir moralinių nuostolių: „Juk viską buvau suplanavęs, plakatus atspausdinęs, ir pats važiuoju į kiekvieną pasirodymą... Finansiniai nuostoliai nėra sulyginami su psichologiniais. Man taip nesmagu, juk aš viską turėjau sugerti prieš žiūrovus ir kultūros centro darbuotojus, o ne Raimondas.“

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Raimondas Šilanskas
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Raimondas Šilanskas

Dėl šio incidento sutartis su humoristu buvo iškart nutraukta. „Buvo numatyta į ateitį koncertų, bet mes juo visus atšaukėme. Jau tą patį vakarą turėjo būti pasirodymas Kretingos rajone, tačiau aš iškart ten pats nuvykau, atsiprašiau ir paaiškinau situaciją. Visi žino, niekam nuostabos nesukėlė. Bet kai klientai nepatenkinti, aš irgi nepatenkintas“, – kalbėjo jis.

Koncerto organizatorius pasakojo, kad šis duetas buvo mėgstamas publikos. „Buvo geras tandemas – truputį ir humoro, ir muzikos. Bet aš visada sakydavau – reikia medį lenkti, kol jis jaunas, o kai kamienas sustingsta, jo jau nebepalenksi“, – teigė jis.

Grupės „Husarai“ narys: nutraukiame bendrą veiklą

Kartu su Raimondu Šilansku koncertuojančios grupės „Husarai“ narys Tomas Sinkevičius negalėjo patvirtinti, kad humoristas buvo išgėręs. Visgi priduria, kad alkoholio vartojimas prieš pasirodymus šou pasaulyje – jokia naujiena.

„Tą dieną buvo keli koncertai. Mes lipome į sceną pirmi, atlikome savo programą ir lėkėme į kitą koncertą“, – 15min pasakoja T.Sinkevičius. Nuvykę į kitą numatytą koncerto vietą grupės „Husarai“ nariai sulaukė organizatorių skambučio, kad koncertas neįvyks. Tiesa, oficialios priežasties grupės narys neatskleidžia.

Koncerto plakatas/Raimondas Šilanskas ir grupė „Husarai“
Koncerto plakatas/Raimondas Šilanskas ir grupė „Husarai“

„Mes su juo matėmės kokias dvi sekundes. Kadangi persirenginėjome skirtinguose kambariuose, tik prasilenkėme vienas su kitu, net nešnekėjome. Tad sunku labai pasakyti, ar jis buvo išgėręs. Tuo metu taip neatrodė“, – tikino T.Sinkevičius.

Jau du sezonus kartu su Raimondu Šilansku koncertuojančios grupės „Husarai“ narys tvirtina, kad anksčiau tokių problemų nebūta. Tiesa, paklaustas, ar anksčiau R.Šilanskas yra lipęs į sceną išgėręs, teigė, kad šou pasaulyje alkoholio vartojimas neturėtų stebinti.

„Na, žinote, nė vienas atlikėjas, kuris yra Lietuvoje, negalėtų pasakyti, kad nėra užlipęs į sceną neišgėręs tarkim šimto gramų alkoholio. Kažkada net ir buvo labai madinga taip daryti. Tad išgėrimas ir gėrimas yra visiškai nesuderinami dalykai. Kas yra išgėręs? Jeigu žmogus išgeria gurkšnį, tai jis jau išgėręs ar dar ne? O jeigu žmogus išgeria butelį, tai jis jau išgėręs? Sarkastiškai juokauju, bet visi vartoja alkoholį scenoje. Tai nėra paslaptis ir visi tai žino“, – teigė T. Sinkevičius.

Po šio įvykio grupės „Husarai“ ir Raimondo Šilansko suplanuoti koncertai yra nutraukiami.

„Žmonių buvo susirinkę daug, tad organizatoriai priėmė sprendimą, kad mūsų bendri pasirodymai nutraukiami, – teigė T. Sinkevičius. – Dabar galvojame, ką darysime vėliau. Planuojame toliau koncertuoti kaip grupė „Husarai“, o Raimondo gerbėjai galės atgauti pinigus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas