Asm. albumo nuotr./Nerijus Juška |
Gyvenome viešbutyje, kuriame viskas buvo įskaičiuota į kelionės kainą. Maistas buvo žiauriai skanus, tad valgėme kaip tikri lietuviai – skaniai ir sočiai. Iš manęs bičiuliai juokdavosi, mat aš pirmenybę teikdavau skrudintoms bulvytėms. Vienu kartu galėdavau suvalgyti net tris lėkštes bulvyčių!“
Kadangi Turkijoje buvo nežmoniškai karšta, Nerijus nesidegino. „Prie jūros ilgiausiai ištvėriau pusvalandį. Likusį laiką važinėjau keturračiais, mėgavausi turkiškais masažais, plaukiau poilsiniu laivu, lankiausi svečiuose pas kalnuose gyvenančius žmones. Didžiulį įspūdį padarė didžiausioje pasaulio scenoje rodytas spektaklis. Tą akimirką mano poilsis baigėsi, mat užsimaniau kuo greičiau grįžti į sceną“, – sako Nerijus.