Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Neseniai antros atžalos susilaukę kovotojas Sergejus Maslobojevas su žmona laukiasi trečiojo vaiko

Vienu geriausių Lietuvos kovotojų tituluojamo Sergejaus Maslobojevo ir Airinės Maslobojevos šeima išgyvena vieną gražiausių laikotarpių. Neseniai antros atžalos susilaukę tėvai pranešė, kad laukiasi dar vieno vaiko. Jų svajonei buvo lemta išsipildyti!
Airinės Juodrytės ir Sergejaus Maslobojevo vestuvių akimirka
Airinės Juodrytės ir Sergejaus Maslobojevo vestuvių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žinią apie šeimos pagausėjimą 15min patvirtino Sergejus. Kaip pranešė laimingas tėtis, jų svajonė išsipildė – du berniukus auginantys tėvai greitu metu sūpuos mergaitę.

„Nuostabiai jaučiamės, nes visada svajojome turėti du sūnus ir vieną dukrą. Tai taip ir išėjo“, – neslėpė vyras. Jis pridūrė apie nėštumą sužinojęs dar prieš kelis mėnesius.

„Bet visai neseniai pasidarėme tyrimą ir sužinojome, kad tai bus sveika mergaitė“, – džiaugėsi jis ir užsiminė tėvams apie tai pranešęs tik šiomis dienomis. Paklaustas, ar jau turi minty, kokį vardą suteiks, S.Maslobojevas tvirtai atsakė, kad taip.

„Jos vardas bus Raja – tai reiškia „aš esu saulė“. Tiesa, Maslobojevų šeimoje visos atžalos turi vardus su specialia reikšme. Apie tai kovotojas 15min yra pasakojęs ir anksčiau, kai buvo kalbintas apie savo tatuiruotes, skirtas sūnums. Viena jų buvo skirta sūnui Ramirui.

„Tai yra Ra (saulės šviesa, amžinybė) ir Mir (pasaulis, taika). Tai toks apšviestas pasaulis. O dar po jo bus tatuiruotė mano sūnui Raonui, nes jo vardas taip pat reiškia, kad jis yra šviesa. Tai bus žmogus ištiestomis link žemės rankomis ir siunčiantis saulės šviesą žemei, o iš viršaus žiūrės mama“, – žodžiais viziją nupiešė S.Maslobojevas.

Antros atžalos pora susilaukė praėjusių metų spalio mėnesį, jiems gimė sūnus, kuriam tėvai suteikė Raono vardą.

Kovotojas paatviravo, kad prieš gimdymą buvo įsitempęs, o treniruotėse mintys skraidžiojo padebesiais. Tačiau atėjus lemtingai akimirkai ir pagaliau išvydus mažylį, pasakojo nesulaikęs ašarų.

„Dabar emocijos nerealios, daug adrenalino, visko buvo. Kartu dalyvavome gimdyme, todėl buvo šiek tiek baisu. Bet, kai išgirdau, kad jau viskas, nebegalėjau tvardytis, bučiavau žmoną, dėkojau jai, skruostais bėgo ašaros“, – prisipažino Sergejus.

15min primena, kad Sergejus ir Airinė susituokė 2019 metų balandį, pora pažįstama beveik penkiolika metų, tačiau šiltus jausmus vienas kitam pradėjo puoselėti tik prabėgus septyneriems metams. Prieš šešerius metus porai gimė pirmagimis Ramiras.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Airinės Juodrytės ir Sergejaus Maslobojevo vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Airinės Juodrytės ir Sergejaus Maslobojevo vestuvių akimirka

Amžiną meilę jie prisiekė galvodami apie naujagimį – žmona Airinė tada jau laukėsi antrojo vaiko. Pora susirašė Vilniaus santuokų rūmuose, o vestuves žadėjo iškelti tada, kai antrajam vaikui sueis vieneri. Prieš vestuves kalbėdamas su 15min sportininkas neslėpė, kad kurį laiką vestuves vis bandydavo nukelti, nes jautė baimę, kad po vestuvių judviejų santykiai gali pasikeisti.

„Artėjant vestuvėms jaučiau vis didesnį jaudulį. Jis panašus į tą, kurį jaučiu prieš varžybas: laukimas, nežinia. Varžyboms tu daug ruošiesi, bet niekad nežinai, kaip jos pavyks. Vestuvių jaudulys – šviesus, viduje malonu. Jau savaitės viduryje nekantravau, kada greičiau užsidėsime tuos žiedus“, – prieš vestuvių ceremoniją kalbėdamas su 15min pripažino boksininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas